Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Diemel Groenvoorziening Maasdijk

Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Toon telefoonnummerT. 0174 29 82 08
 

Hovenier in Maasdijk

Hovenier in Maasdijk nodig? Diemel Groenvoorziening is al meer dan 25 jaar een specialist in hovenierswerk. Het ontwerpen en realiseren van eigentijds vormgegeven en sfeervolle unieke tuinen staat bij ons voorop. Daarnaast neemt duurzaamheid een belangrijke plaats in binnen ons hoveniersbedrijf. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in het aanleggen van ‘groene daken’ en natuurlijke levende tuinen.

Tuinontwerp omgeving Maasdijk

Een professioneel tuinontwerp staat aan de basis van een goed aangelegde tuin. Cock Diemel en Marco Weber van Diemel Groenvoorziening vertalen uw wensen naar een unieke en professionele tuinschets. Binnen dit ontwerp wordt ook rekening gehouden met het interieur en exterieur van uw huis. Zo zal een ontwerp ontstaan waarbij de verschillende tuinelementen in harmonie met de omgeving zullen  zijn.

Tuinspecialist in Maasdijk; Diemel Groenvoorziening

Voordat wij overgaan tot het maken van een eerste tuinschets, hebben wij eerst een inventariserend gesprek op de locatie van de toekomstige tuin. Graag komen wij langs om uw wensen te horen, eventuele voorbeelden te bekijken en de mogelijkheden omtrent de vormgeving en inrichting van uw tuin te bespreken. Wensen als sfeer, duurzaamheid en functionaliteit zullen hier worden besproken. Door onze jarenlange ervaring met tuinontwerp en tuinaanleg, kunnen wij u tijdens dit gesprek goed adviseren.

Tuinonderhoud door een hovenier in Maadijk

In het ontwerpplan kunnen wij al kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Dit bepaald voor een groot gedeelte de keuze voor beplanting, terrastegels, aanleg vijver en andere tuinelementen als tuinafscheiding. Na oplevering van uw nieuwe tuin zullen wij u adviseren betreffende het onderhoud. U kunt natuurlijk zelf uw tuin onderhouden, maar het kan ook zijn dat u geen tijd of andere beperkingen heeft.
In dat geval kunt u het tuinonderhoud aan ons uitbesteden, dit kan zowel op periodieke als op reguliere basis. Onze hoveniers zorgen ervoor dat u weer zorgeloos van uw tuin kunt genieten!

Wij verzorgen al jaren het tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Den Haag, 's-Gravenzande, Maasdijk, Naaldwijk en Monster.

Afspraak maken met een hovenier in Maasdijk?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive