Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Lekkerkerk

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Lekkerkerk

Blok Hoveniers is een toonaangevend en CVA gecertificeerd hoveniersbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van tuinen voor particulieren en bedrijven. Met een team van 15 vakkundige en enthousiaste medewerkers bieden wij goed doordachte en verrassende oplossingen voor elke tuin. De wensen van de klant liggen aan de basis van iedere unieke tuin die wij opleveren.

Tuinontwerp in omgeving Lekkerkerk

Het proces van tuinontwerp start met een inventariserend gesprek bij u thuis, dan kunnen wij meteen de situatie ter plekke bekijken en een inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden. Ook krijgen wij zo direct een beeld bij wat voor een interieur en omgeving de tuin moet aansluiten. In dit gesprek zullen wij met u meedenken en u adviseren betreffende uw gewenste tuin en de mogelijkheden. Onze tuinontwerper zal uw tuin nauwkeurig inmeten voor het maken van een professioneel en realistische tuinschets.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw tuin mee in te richten. Juist de afstemming van deze verschillende tuinonderdelen geven uw tuin zijn unieke karakter. Te denken valt bijvoorbeeld aan zaken als sierbestrating in verschillende legpatronen en met tegels of klinkers met een rustieke of juist moderne uitstraling. Maar ook bebouwing in uw tuin als een  tuinhuisje, een tuinschuttingtuinoverkapping of pergola behoort tot de mogelijkheden. Verder vormt de beplanting natuurlijk een wezenlijk onderdeel van uw toekomstige tuin, bijvoorbeeld: (prairie) borders, een gazon, bomen, hagen, siergras, klimplanten en groenblijvers.

Uiteindelijke tuinaanleg

Tuinaanleg doen wij voor zowel bedrijven als particulieren in de omgeving van Lekkerkerk. Geen project is voor ons te groot of te klein, van landschapstuin tot stadstuin; onze ervaren hoveniers leggen het vakkundig aan. Hierbij kijken wij nauwkeurig naar de omgevingsfactoren en de behoeftes van de klant. Samen met de klant creëren wij zo een unieke tuin die aan de wensen van de klant tegemoet komt of deze zelfs overstijgt.

Blok Hoveniers kan alle tuinwerkzaamheden die bij het aanleggen van een tuin komen kijken professioneel uitvoeren. Sierbestrating in de vorm van diverse klinkers en tuintegels en voegen met veegsplit of veegzand, het kan allemaal zó worden aangelegd dat het een harmonieus geheel vormt met de rest van de tuin. Wij kunnen ook sierbestrating aanleggen in een geometrische vlakverdeling, met hoogteverschillen of in een legverband. Dit alles kan uw tuin een uniek karakter geven. Graag adviseren wij u hierover.

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Oud-Alblas en Nieuwpoort.

Afspraak maken met een hovenier in Lekkerkerk?

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Lekkerkerk, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive