Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Van Nieuwland Tuinen Leiderdorp

Haarlemmerstraatweg 10
2343 LB Oegstgeest
Toon telefoonnummerT. 071 5155775
 

Hovenier Leiderdorp

Van Nieuwlandtuinen verzorgt in Leiderdorp en omgeving voor de aanleg van unieke en sfeervolle tuinen. In de tuinaanleg houden wij rekening met de wensen van de opdrachtgever en met het milieu. Wij doen dit bijvoorbeeld door afval te scheiden, met duurzame materialen te werken of materialen te hergebruiken.

Tuinontwerp in omgeving Leiderdorp

Het ontwerpen van een tuin doen wij volledig in samenspraak met de klant. Het is daarbij onze taak om uw wensen en ideeën te vertalen naar een professioneel tuinontwerp. In een eerste gesprek zullen wij deze wensen inventariseren en de situatie ter plekke bekijken en inmeten. Hierna volgt een tuinontwerp die al een goede eerste indruk geeft van uw toekomstige tuin.

In het ontwerp kunnen wij een beplantingsplan opnemen, hierbij houden wij rekening met de verschillende hoogtes, kleuren en bloeiperiodes van de planten. Ook kunnen wij een belichtings- en beregeningsplan maken. Zaken als sierbestrating, tuinafscheiding en waterpartijen worden ook op het ontwerp ingetekend. Na goedkeuring van het tuinontwerp kunnen wij overgaan tot de daadwerkelijke aanleg van uw gewenste tuin.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Na de ontwerpfase kunnen wij overgaan tot het aanleggen van uw gewenste tuin. Eén van onze hoveniersteams gaat nu in nauwe samenwerking met de opdrachtgever de tuin aanleggen. De voorman van dit team is bij deze tuinaanleg uw aanspreekpunt. Zo heeft u steeds maar met één contact persoon te maken, die ook op de locatie zelf werkzaam is.

Wanneer uw tuin naar wens is aangelegd is het belangrijk dat uw tuin ook in de toekomst de juiste uitstraling blijft behouden. Ook hiervoor bent u bij Van Nieuwland Tuinen aan het juiste adres. Wij kunnen voor u het tuinonderhoud verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons voor advies omtrent tuinonderhoud in te zetten.

Zowel bij de aanleg als het onderhouden van tuinen werken wij zoveel mogelijk met duurzame materialen. Daarnaast hergebruiken wij tuinmaterialen als takken en groenafval voor bodembedekking en compost. Ook hierover kunnen wij u adviseren.

Afspraak maken met een hovenier in Leiderdorp?

Als hovenier  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Leiden, Oegstgeest, Warmond, Oude WeteringRijpwetering, Leiderdorp en Hoogmade.

Wilt u meer informatie of advies over uw tuin? Neemt u hier dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive