Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Martien van Dam Leerdam

Dwarsweg 16
4161 AE Heukelum
Toon telefoonnummerT. 0345-615070
 

Hovenier Leerdam

Martien van Dam tuinaanleg en onderhoud is uw hovenier in de regio Leerdam. Wilt u uw tuin laten aanleggen of renoveren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Tuinaanleg Leerdam

Het aanleggen van uw tuin gebeurt in drie stappen.

Grondbewerking

De eerste stap is de grondbewerking, denk hierbij aan drainage en bemesting. Dit is de basis voor een duurzame tuin, zo kunt u jaar in, jaar uit blijven genieten van uw tuin. In het geval van een nieuwbouwwoning vraagt de tuin om extra grondbewerking.

De grote lijnen

De tweede stap voor het aanleggen van uw tuin is het aanbrengen van de grote lijnen. De paden en terrassen worden gelegd. En er wordt gestart met het aanleggen van tuinverlichting, de vijver, bewateringssysteem, veranda, pergola, tuinhuis etc.

Beplanting

De derde en laatste stap is de beplanting. Oude en nieuwe planten, bomen, struiken en hagen worden (her)plant. Ook het gazon wordt aangelegd.

Tuin offerte aanvragen

Als u een offerte aanvraagt gaan wij hiermee aan de slag. U ontvangt voor de start van de realisatie een gedetailleerde offerte met een plan, werkomschrijving, tijdsplanning en een beschrijving van de materialen.

Garantie

Voor ons is jarenlang tuinplezier van groot belang, daarom krijgt u bij ons 12 maanden garantie op de planten die wij leveren. Binnen een jaar komen wij weer bij u terug om de tuin door te lopen. Waar nodig zullen planten worden vervangen of verplant.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn werkzaam in de plaatsen: CulemborgGeldermalsenGorinchemLeerdam, en Vianen.

Sitemap Logo Lionhead Interactive