Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Krimpen aan den IJssel

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Krimpen aan den IJssel

Opzoek naar een hovenier in Krimpen aan den IJssel? Blok Hoveniers is een VCA gecertificeerd en vakkundig hoveniersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie in de regio. De wensen van de klant en persoonlijk contact staan bij Blok Hoveniers voorop.

Tuinontwerp in Krimpen aan den IJssel

Het proces van tuinontwerp begint met een afspraak bij u thuis, zo kunnen wij meteen de mogelijkheden ter plekke bekijken en een inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden. Ook krijgen wij zo direct een beeld bij wat voor een huis en interieur de tuin moet aansluiten. In onze tuinontwerpen zorgen wij namelijk voor een harmonieuze afstemming van interieur en exterieur. Wij zullen deze eerste afspraak met u meedenken en u adviseren over de gewenste tuinaanleg.

Met alle verzamelde informatie gaat onze tuinontwerper aan de slag om een professioneel tuinontwerp te maken. De kosten van de aanleg van uw tuin worden gespecificeerd in een uitgebreide offerte. Wanneer dit klaar is, nodigen wij u uit bij Blok Hoveniers waar wij u het tuinontwerp en de offerte zullen presenteren. U kunt dan ook direct de voorgestelde materialen bekijken en aanraken in onze show-tuin.

Tuinonderhoud

Blok Hoveniers neemt u graag de zorg rondom het onderhouden van uw tuin uit handen. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons in te zetten; u kunt bijvoorbeeld een onderhoudscontract bij ons afsluiten waarbij wij het volledige tuinonderhoud aan uw tuin verzorgen. Wij kunnen dit ook éénmalig of periodiek aanbieden, bijvoorbeeld een voorjaars- of winterbeurt voor uw tuin.

Bij tuinonderhoud komen verschillende werkzaamheden kijken, zoals het schoonspuiten van uw sierbestrating en tuinmeubilair, het verwijderen van takken, bladeren en ander tuinafval. Het snoeien van heggen, hagen en bomen. Maar ook het maaien van het gazon en bemesten van de bodem en eventueel onkruid, mos of ongedierte bestrijden.

Voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers onderhouden wij diverse tuinen in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, LekkerkerkOud-Alblas en Nieuwpoort.

Hovenier inschakelen in Krimpen aan den IJssel?

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive