Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Kralingen

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Kralingen

Wanneer u graag uw tuin wilt laten renoveren, staat in Zuid-Holland in de omgeving van Kralingen Blok Hoveniers voor u klaar op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Blok Hoveniers biedt een totaalpakket aan voor particulieren, bedrijven, instellingen, woningcoöperaties en overheden. Het begint allemaal met een oriënterend gesprek, meestal bij u thuis, zodat we ter plekke een goed beeld kunnen vormen van de huidige tuin. We bespreken uw wensen, eisen en aan de hand van uw budget maken wij een passend tuinontwerp inclusief een offerte. Wanneer deze beide akkoord zijn starten we met de aanleg van uw droomtuin.

Onze tuinmannen beschikken over jarenlange ervaring en zijn allemaal gediplomeerd. Wij werken met een vast team aan uw tuin zodat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Uw terras, vijver, schutting, tuinhuis, gazon, vlonders en bestrating worden hier op professionele en vakkundige wijze aangelegd. Ook wordt uw tuin voorzien van beplanting. Bomenstruiken en bloemen worden in de grond gezet en de bodem wordt voorzien van goede voedingsstoffen.

Na de aanleg volgt de oplevering van uw tuin. Als alles helemaal naar wens is kunt u bij Hovenier Kralingen een onderhoudscontract afsluiten. Wij verzorgen dan (periodiek) uw tuinonderhoud zodat alles netjes en gezond blijft. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw tuin en geeft u jarenlang plezier.

Blok Hoveniers uit Zuid-Holland is werkzaam in de regio Rotterdam, Nesselande, Ommoord, ZevenkampHillegersberg en Kralingen.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive