Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Van Nieuwland Tuinen Hoogmade

Haarlemmerstraatweg 10
2343 LB Oegstgeest
Toon telefoonnummerT. 071 5155775
 

Hovenier Hoogmade

Van Nieuwland Tuinen legt in de omgeving van Hoogmade sfeertuinen aan met een gedurfde en eigentijdse vormgeving. Zowel in het bedrijf zelf als in de opgeleverde tuinen wordt rekening gehouden met het milieu en duurzaamheid. Gespecialiseerd is dit hoveniersbedrijf daarnaast in het aanleggen van Natuurlijke Tuinen, waar het goed toeven is voor mens, plant en dier.

Onze hoveniers maken tuinontwerpen in Hoogmade

Het ontwerpen van een tuin doen wij volledig in samenspraak met de klant. Het is daarbij onze taak om uw wensen en ideeën te vertalen naar een professioneel tuinontwerp. In een eerste gesprek zullen wij deze wensen inventariseren en de situatie ter plekke bekijken en inmeten. Hierna volgt een tuinontwerp die al een goede eerste indruk geeft van uw toekomstige tuin.

In het ontwerp kunnen wij een beplantingsplan opnemen, hierbij houden wij rekening met de verschillende hoogtes, kleuren en bloeiperiodes van de planten. Ook kunnen wij een belichtings- en beregeningsplan maken. Zaken als sierbestrating, tuinafscheiding en waterpartijen worden ook op het ontwerp ingetekend. Na goedkeuring van het tuinontwerp kunnen wij overgaan tot de daadwerkelijke aanleg van uw gewenste tuin.

Tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf

Het tuinontwerp vormt de basis van waaruit onze hoveniers aan de slag gaan om de wensen op papier te vertalen naar de werkelijkheid. Tijdens de tuinaanleg zal de voorman van het aanlegteam nauw contact met u onderhouden. Hij kan uw vragen beantwoorden en advies geven betreffende uw nieuwe tuin.

Wanneer uw tuin naar wens is aangelegd, is het belangrijk dat uw tuin ook in de toekomst de juiste uitstraling blijft behouden. Ook hiervoor bent u bij Van Nieuwland Tuinen aan het juiste adres. Wij kunnen voor u het tuinonderhoud verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons voor advies omtrent tuinonderhoud in te zetten.

Zowel bij de aanleg als het onderhouden van tuinenwerken wij zoveel mogelijk met duurzame materialen. Daarnaast hergebruiken wij tuinmaterialen als takken en groenafval voor bodembedekking en compost. Ook hierover kunnen wij u adviseren.

Afspraak maken met één van onze hoveniers in Hoogmade?

 Als hovenier  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Leiden, Oegstgeest, Warmond, Oude WeteringRijpwetering, Leiderdorp en Hoogmade.
 Wilt u meer informatie of advies over uw tuin? Neemt u hier dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive