Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Hillegersberg

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Hillegersberg

Hovenier nodig in uw tuin in Hillegersberg? Heeft u de wens om een nieuwe tuin te laten aanleggen, inclusief verrassend tuinontwerp en die goed wordt onderhouden? Dan bent u bij Blok Hoveniers uit de regio aan het juiste adres.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Onze hoveniers nemen graag uw tuin onderhanden, zorgen voor een passend tuinontwerp en adviseren u over het juiste tuinonderhoud. De basis van een nieuw tuin wordt neergezet aan de hand van een creatief en passend tuinontwerp.

Onze hoveniers meten eerst uw tuin helemaal op en bekijken goed de huidige ruimte en de architectuur van uw woning. Een gevarieerd lijnenspel, goede verhoudingen en de juiste keuze in materialen zorgen voor een tuin die in balans is en jarenlang tuinplezier geeft.

Eenmaal een tuinontwerp die helemaal naar uw wens is, starten we zo snel mogelijk met de tuinaanleg. Eventuele bouwvergunningen worden aangevraagd, en in overleg worden alle tuinwerkzaamheden ingepland. In deze periode staat er een vast team van hoveniers voor u klaar om al uw vragen te behandelen. Zo voorkomen we nare verrassingen achteraf. Goed contact met onze opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk.

Stap voor stap komt het tuinontwerp tot leven tijdens de tuinaanleg. We plaatsen in deze fase onder andere:

Alle tuinelementen vormen samen de juiste balans die zorgt voor jarenlang tuinplezier.

Tuinonderhoud in Hillegersberg

Is de tuin klaar of wilt u het onderhoud van uw huidige tuin uitbesteden aan één van onze hoveniers? Wij kunnen éénmalig, wekelijks en maandelijks het tuinonderhoud voor u verzorgen. In overleg met u bespreken wij welk onderhoud wij gaan verzorgen.

Afspraak maken met een hovenier in Hillegersberg

Wilt u graag met een hovenier om de tafel om uw tuinwensen te bespreken? Vul hier uw gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met u op om een afspraak te maken in uw tuin.

Alle hoveniers bij Blok hoveniersbedrijf zijn werkzaam in de regio Rotterdam, Nesselande, Ommoord, Zevenkamp en Kralingen.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive