Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Waal Hoveniers Hellevoetsluis

Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Toon telefoonnummerT. 0187-652484
 

Hovenier Hellevoetsluis

Bent u nodig toe aan een nieuwe tuin? Of is uw tuin toe aan een grondige onderhoudsbeurt? De Waal Hoveniers Hellevoetsluis gelegen in Zuid-Holland is u graag van dienst met alle groenwerkzaamheden. Tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud behoren tot onze specialiteiten. Om uw wensen goed in kaart te brengen, komen wij eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek en om uw huidige tuin te bestuderen. Daarbij kijken wij goed naar de ligging en de stijl van uw woning en houden wij rekening met de verschillende seizoenen en weersomstandigheden. Zo kunnen wij uw nieuwe tuin helemaal op maat maken inclusief vijvers, schuttingen, een tuinhuis en zelfs een terrasoverkapping.

Begeleiden en adviseren bij uw tuinproject

Wij begeleiden u bij het tuinontwerp, adviseren u met het kiezen van geschikte materialen en plantsoorten, en bespreken het eventuele tuinonderhoud. Tuinonderhoud kan bestaan uit periodieke tuinwerkzaamheden waarbij er gesnoeid, gemaaid, bemest of onkruid verwijderd wordt. Ook kunnen wij één of twee keer per jaar bij u langskomen voor een grote voor- of najaarsbeurt.

Regelmatig onderhoud uitvoeren

Het is belangrijk dat er regelmatig tuinonderhoud uitgevoerd wordt. Heeft u geen groene vingers? Dan nemen wij dit graag van u over zodat u met plezier het hele jaar door kunt genieten van uw tuin.

De Waal Hoveniers is werkzaam in de regio Burgh-Haamstede, Zierikzee, Bruinisse, Renesse, Nieuwerkerk, Middelharnis, Oostvoorne, HellevoetsluisOuddorp en Dirksland.

Sitemap Logo Lionhead Interactive