Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Bosman Tuinadvies H.I. Ambacht

Stationstraat 1
4675 CG Philipsland
Toon telefoonnummerT. 0167573924
 

Hovenier Hendrik ido Ambacht

Opzoek naar een hovenier in Hendrik ido Ambacht? Bosman Tuinadvies zorgt voor de gehele aanleg van uw droomtuin. Van A tot Z; van het eerste tuinontwerp, de complete/gedeeltelijke tuinaanleg tot aan het uiteindelijke tuinonderhoud. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Tuinaanleg en tuinontwerp in Hendrik ido Ambacht

Om goed van start te gaan komen wij vrijblijvend bij u in de tuin om uw wensen te bespreken en maken wij een tuinontwerp geheel naar uw wensen. Is het ontwerp klaar en de offerte voor de aanleg akkoord, dan starten wij met onze tuinmannen in uw tuin.

Onze hoveniers zijn ervaren in het aanleggen van sierbestrating, vijvers, tuinschuttingen, tuinhuizen, veranda’s en beplanting van bijvoorbeeld prairieborders.

Met name de beplanting zal voor een groot gedeelte de uitstraling van uw tuin bepalen. In ons exclusieve beplantingsplan houden we daarom, naast de groeiwijze, bloeifasen en bodemgesteldheid ook rekening met de architectuur van uw woning en de totale sfeer en harmonie in de tuin

De tuinkmannen van ons bedrijf werken in particulieren tuinen en onderhouden en leggen tuinen aan bij bedrijven. Wij zorgen voor een professionele tuinaanleg en het eventuele onderhoud van uw gewenste tuin.

Tuinonderhoud door een hovenier

Het uiterlijk van uw tuin wisselt met de seizoenen, dit vraagt om vakkundig tuinonderhoud. Heeft u niet voldoende tijd, of bent u niet in de gelegenheid om zelf uw tuin te onderhouden? Dan kunt u onze ervaren hoveniers inzetten voor het tuinonderhoud.  Zij kunnen bijvoorbeeld het gras maaien, voor bemesting zorgen, onkruid wieden en borders en hagen snoeien. Zo kunt u weer zorgeloos genieten van uw mooie tuin.

Informatie aanvragen bij een hovenier in Hendrik ido Ambacht

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg, het ontwerpen of aanleggen? Llaat hier uw gegevens achter. Eén van onze hoveniers zal dan contact met u opnemen.

Bosman Tuinadvies is onder andere werkzaam in de regio Hardinxveld Giessendam, SliedrechtDordrecht en Zwijndrecht.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive