Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Waal Hoveniers Dirksland

Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Toon telefoonnummerT. 0187-652484
 

Hovenier Dirksland

De Waal Hoveniers is een bloeiend en dynamisch hoveniersbedrijf in de provincie Zuid-Holland. Wij zijn werkzaam op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast hebben wij een eigen kwekerij in beheer, waardoor wij altijd kunnen garanderen dat de beplanting van uitstekende gezondheid is. Kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit zijn de punten waar De Waal Hoveniers veel waarde aan hecht. Of het nu om een snoeibeurt gaat of om een complete tuinrenovatie, onze hoveniers werken met alle plezier en enthousiasme aan uw tuin.

Een eerste tuinschets

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens uw tuinproject, komen wij eerst bij u langs om uw huidige tuin en situatie te bekijken. Uw tuinwensen en ideeën worden uitvoerig besproken en aan de hand van dit gesprek ontstaat er een eerste tuinschets. We bekijken ook de verschillende materialen en plantsoorten die het beste bij u en uw tuin passen. Zo vormen alle elementen straks één geheel en past uw tuin perfect bij uw woning.

Uw tuin in goede conditie houden

Ook voor tuinonderhoud bent u bij Hovenier Dirksland aan het juiste adres. Soms is een eenmalige snoeibeurt al voldoende. Maar wij werken ook met contracten zodat wij wekelijks, maandelijks of jaarlijks bij u langs komen voor verschillende soorten onderhoud. Zo blijft uw tuinontwerp behouden en kunt u genieten van uw tuin.

De Waal Hoveniers is werkzaam in de regio Burgh-Haamstede, Zierikzee, Bruinisse, Renesse, Nieuwerkerk, Middelharnis, Oostvoorne, HellevoetsluisOuddorp en Dirksland.

Sitemap Logo Lionhead Interactive