Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Diemel Groenvoorziening Den Hoorn

Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Toon telefoonnummerT. 0174 29 82 08
 

Hovenier in Den Hoorn

Hoveniersbedrijf uit Den Hoorn, Diemel Groenvoorziening, legt met een vakkundig team van hoveniers unieke tuinen aan in Den Hoorn en omgeving. Het gaat hierbij om het ontwerpen en creëren van sfeervolle tuinen met aandacht voor groen en water. Duurzaamheid en ecologie nemen een belangrijke plaats in binnen de tuinontwerpen van Cock Diemel en Marco Weber.

Tuinontwerp door een hovenier in Den Hoorn

Voordat wij overgaan tot het maken van een eerste tuinontwerp, hebben wij eerst een inventariserend gesprek op de locatie van de toekomstige tuin. Graag komen wij bij u langs om uw wensen te horen, eventuele voorbeelden te bekijken en de mogelijkheden omtrent de vormgeving en inrichting van uw tuin te bespreken. Wensen als sfeer, duurzaamheid en functionaliteit zullen hier worden besproken.

Uiteindelijk zullen wij een professioneel tuinontwerp maken met een bijbehorende offerte en werkbeschrijving. Deze zullen wij met u bespreken en waar nodig aanpassen. Wanneer u als klant akkoord gaat met de offerte en het tuinontwerp, kunnen onze hoveniers overgaan tot de daadwerkelijke aanleg van uw nieuwe tuin.

Tuinspecialisten uit Den Hoorn in uw tuin

Door de verandering van de seizoenen is de uitstraling van uw tuin ook aan verandering onderhevig. Om van uw pas aangelegde tuin te kunnen blijven genieten is tuinonderhoud van groot belang. De hoveniers van Diemel Groenvoorziening kunnen u bijstaan met onderhoudsadvies en dit eventueel voor u uitvoeren. Zo kunt u optimaal van uw tuin genieten.


Voorbeelden van tuinonderhoudswerkzaamheden in Den Hoorn:

  • de tuin onkruidvrij maken
  • de sierbestrating ontdoen van mos, algen en onkruid
  • snoeien en rooien van bomen en planten
  • bemesten van gazon en plantenborders
  • maaien van het gazon
  • afgevallen bladeren en takken opruimen
  • tuinmeubilair reinigen

 

Wij verzorgen al jaren het tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Delft, Schipluiden, Den Hoorn, Pijnacker en Nootdorp

Afspraak maken met een hovenier in Den Hoorn?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive