Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Diemel Groenvoorziening Delft

Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn
Toon telefoonnummerT. 0174 29 82 08
 

Hovenier Delft

Hovenier nodig in Delft? Diemel Groenvoorziening is een vakkundig hoveniersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen in de omgeving van Delft. Duurzaamheid en tuingeluk nemen in de ontwerpen en uitvoering van deze hovenier een grote plaats in. Diemel Groenvoorziening heeft daarnaast een grote voorliefde voor het aanleggen van ‘groene daken’.

Bekijk hoveniers projecten van Diemel Groenvoorziening Delft

Tuinontwerp en tuinaanleg door een hovenier in Delft

Aan de basis van een goed aangelegde tuin staat een professioneel en afgewogen tuinontwerp. Diemel Groenvoorziening kan voor u een perfect tuinontwerp maken waar uw wensen omtrent uw droomtuin in opgenomen zijn. Gekeken wordt er daarbij naar de gewenste sfeer en functionaliteit van uw ideale tuin. Bijvoorbeeld een tuin die veel vogels en insecten aantrekt; een tuin in landelijke sfeer, of juist strak en modern. Er zijn vele mogelijkheden waar wij u graag over adviseren.

Naast tuinaanleg hebben wij ons afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in de aanleg van daktuinen en groendaken. Groendaken worden steeds meer toegepast aangezien zij een goed effect hebben op isolatie en duurzaamheid van het dak, biodiversiteit en de leefomgeving.

Tuinspecialisten in Delft; Diemel Groenvoorzienig

Door de verandering van de seizoenen is de uitstraling van uw tuin ook aan verandering onderhevig. Om van uw pas aangelegde tuin te kunnen blijven genieten is tuinonderhoud van groot belang. De hoveniers van Diemel Groenvoorziening kunnen u bijstaan met onderhoudsadvies en dit eventueel voor u uitvoeren. Zo kunt u optimaal van uw tuin genieten.

Voorbeelden van tuinonderhoudswerkzaamheden in Delft:

  • de tuin onkruidvrij maken
  • de sierbestrating ontdoen van mos, algen en onkruid
  • snoeien en rooien van bomen en planten
  • bemesten van gazon en plantenborders
  • maaien van het gazon
  • tuinmeubilair reinigen


Als hoveniersbedrijf  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Schipluiden, Den HoornPijnacker en Nootdorp

Afspraak maken met onze hovenier in Delft

Wilt u een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken?
Neemt u hier dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive