Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Blok Hoveniers Capelle aan den IJssel

Hoofdweg Noord 49
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel
Toon telefoonnummerT. 0180 319 949
 

Hovenier Capelle aan den IJssel


Blok Hoveniers kan als erkend hoveniersbedrijf ieder tuinproject, groot of klein, voor u verzorgen. Wij werken daarbij met een vast team van hoveniers die passie voor hun vak hebben. Zowel de particuliere als de bedrijfssector wordt door ons bediend; de aanleg van een bedrijfs- of hoteltuin behoort dus ook tot de mogelijkheden. Maar ook voor wensen als boerderijtuin, poldertuin, contrasttuin of moderne (stads)tuin draaien wij onze hand niet om.

Tuinontwerp omgeving Capelle aan den IJssel

Een goed ontwerp staat aan de basis van een door Blok Hoveniers aangelegde tuin. Onze tuinontwerper creëert voor u een stijlvol, hedendaags en realistisch tuinontwerp dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden die de tuin biedt. Hij let daarbij op goede verhoudingen en vlakverdelingen én de juiste materiaalkeuze. Zo ontstaat een harmonieuze tuin waar u jarenlang plezier van kunt beleven.

Het ontwerp proces starten wij met een afspraak bij u thuis. Zo kunnen wij meteen de situatie ter plekke opnemen en een inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden. Ook krijgen wij zo direct een beeld bij wat voor een huis en interieur de tuin moet aansluiten. Interieur en exterieur horen bij elkaar en het is belangrijk dat deze elkaar aanvullen. Deze eerste afspraak zullen wij met u meedenken en u adviseren betreffende de tuinaanleg. Ook komt onze tuinontwerper uw tuin nauwkeurig inmeten.

Tuinonderhoud uitbesteden

Uw droomtuin is van nature aan verandering onderhevig. Om uw tuin optimaal te kunnen laten groeien en bloeien én de gewenste uitstraling te laten behouden, is goed tuinonderhoud van wezenlijk belang. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar u kunt dit werk ook uitbesteden aan een VCA gecertificeerd hoveniersbedrijf als Blok Hoveniers.

Voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers onderhoudt Blok Hoveniers diverse tuinen in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons in te zetten; u kunt bijvoorbeeld een tuinonderhoudscontract bij ons afsluiten waarbij wij het volledige tuinonderhoud aan uw tuin verzorgen. Wij kunnen dit ook éénmalig of periodiek aanbieden, bijvoorbeeld een voorjaars- of winterbeurt voor uw tuin.

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, LekkerkerkOud-Alblas en Nieuwpoort.

Afspraak maken met een hovenier in Capelle aan den IJssel?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive