Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Van der Wel Hoveniers Barendrecht

Voorweg 23a
2988 CG Ridderkerk
Toon telefoonnummerT. 0180628753
 

Hovenier Barendrecht

Bent u opzoek naar een hovenier in de regio Barendrecht? Bij van der Wel hoveniers bent u aan het juiste adres. Wij leveren al ruim 40 jaar vakwerk!

Wie zijn wij

Wij beschikken over een modern wagen- en machinepark in Ridderkerk. Een toplocatie vanwege de aansluiting op de snelwegen nabij diverse tuin-leveranciers. Door ons ervaren team van vakmensen en professionele apparatuur kunnen wij zeer goede kwaliteit garanderen.

Specialisaties

Van der Wel hoveniers heeft bepaalde specialiteiten waarmee wij ons onderscheiden. Wij voeren zoveel mogelijk uit onder 1 dak, van ontwerp tot aanleg. Zo bent u niet afhankelijk van meerdere partijen en planningen.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in: kunstgras, overkappingen, zwembaden en cleaning.

Kunstgras

Kunstgras brengt vele voordelen met zich mee, het hoeft niet gemaaid te worden, geen water te geven, er is geen onkruid of kale kleppen, het is kleurecht en bijna niet van echt te onderscheiden. Toch liever ‘echt’ gras? Van der Wel hoveniers kan een grasveld voor uw zaaien of graszoden plaatsen.

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp begint met het luisteren naar uw wensen. Wat wilt u zelf met uw tuin? Wat vind u belangrijk? Welke kleuren vind u mooi? Welke bomen en planten staan u aan? En wat is uw budget? Dit zijn allemaal vragen die tijdens een persoonlijk gesprek worden besproken. Stap voor stap komen we zo tot een uniek tuinontwerp.

Van der Wel hoveniers is werkzaam in en rondom de plaatsen: Vlaardingen, Barendrecht, Maassluis, Rhoon en Schiedam.

Sitemap Logo Lionhead Interactive