Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Waal Hoveniers Zierikzee

Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Toon telefoonnummerT. 0187-652484
 

Hovenier Zierikzee

Is uw tuin nodig toe aan een grote onderhoudsbeurt? Of bent u uw huidige buitenruimte helemaal zat en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? De Waal Hoveniers is de hovenier die u op elk gebied kan helpen. Van complete tuinontwerpentuinaanleg en tuinonderhoud bent u bij De Waal Hoveniers aan juiste adres. Met onze exclusiviteit en creativiteit waarborgen wij een perfecte invulling voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw droomtuin.

Een complete metamorfose

Aan de hand van uw wensen voor een compleet nieuwe tuin, starten wij met het maken van een tuinontwerp. Hierop brengen wij alle verschillende tuinelementen in kaart en inventariseren welke materialen en planten het beste gebruikt kunnen worden. Om een gezonde tuin te creëren is het belangrijk dat we de bodem voor de aanleg goed onderzoeken. Deze moet voedzaam en sterk zijn zodat planten de juiste voedingsstoffen krijgen en er geen verzakking van het terras plaats vindt.
Zodra de bodem helemaal perfect is, start de aanleg van de bestrating, het terras, schuttingen, overkappingen, pergola's en een tuinhuis. Ook de vijver wordt alvast uitgegraven. Zodra alle elementen hun plekje hebben gekregen, moet alleen de planten nog geplaatst worden. Na de tuinaanleg heeft uw tuin een complete metamorfose ondergaan en is alleen de tuinonderhoud nog een belangrijk onderdeel om uw ontwerp in stand te houden.

Maaien en snoeien

Tuinonderhoud kunt u met een gerust hart overlaten aan De Waal Hoveniers. Wij zorgen ervoor dat er gemaaid, gesnoeid, bemest en onkruid wordt gewied. Zo kunt u zonder zorgen van uw tuin genieten.

De Waal Hoveniers is werkzaam in de regio Burgh-Haamstede, Zierikzee, Bruinisse, Renesse, Nieuwerkerk, Middelharnis, Oostvoorne, HellevoetsluisOuddorp en Dirksland.

Sitemap Logo Lionhead Interactive