Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Gert Bezemer hoveniers Wissenkerke

Cruijckelcreke 15
4491 PS Wissenkerke
Toon telefoonnummerT. 0113600382
 

Hovenier Wissenkerke

In de regio Wissenkerke is Gert Bezemer de hovenier die u verder kan helpen bij de aanleg van een zwembad, het plaatsen van tegels en andere soorten bestrating. Binnen de regio Middelburg zijn wij werkzaam in de plaatsen Kamperland, Walcheren en Domburg.

Tuinontwerp in Wissenkerke laten maken

Uw specifieke wensen en eisen worden meegenomen in het tuinontwerp. Kiest u voor een moderne, strakke tuin of toch liever een klassiek tuinontwerp? Wij helpen u graag bij het tuinontwerp.

Tuinspecialist in Wissenkerke; Gert Bezemer

Naast het tuinontwerp wordt een beplantingsplan opgesteld. Hierin wordt rekening gehouden met:

  • Plaats in de tuin (zon/schaduw/droog/nat)
  • Onderhoud
  • Bloeiperiode van de plant
  • Functie van de plant (sier, eetbaar, groenblijvend etc.)
  • Groei-eigenschappen
  • Grondsoort

Terrasoverkapping en tuinkamer laten maken door een hovenier

Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin? Een terrasoverkapping van hout of aluminium zorgt jaar in, jaar uit voor een beschutte plek in uw tuin. Voornamelijk in de zomeravonden en de nazomer is het heerlijk vertoeven onder een terrasoverkapping.

Standaard wordt een terrasoverkapping van hout gemaakt, tegenwoordig komen terrasoverkappingen van aluminium steeds meer terug. Dit heeft als voordeel dat het duurzaam, onderhoudsvriendelijk en sterk is.

Wilt u liever ook de wanden van glas, zodat u helemaal uit de wind zit, dan is een tuinkamer ook een optie. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om een passende terrasoverkapping op te leveren.

Kom in contact met een hovenier in Wissenkerke

Heeft u ruimte voor één boom, of passen er wel tien of meer in uw tuin in Wissenkerke? De keuze voor het soort boom is van belang. Kiest u voor een fruitboom, leiboom, parkboom of straatboom? Wij adviseren u graag welke boom het beste past bij uw wensen en tuin.

Sitemap Logo Lionhead Interactive