Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Waal Hoveniers Nieuwerkerk

Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Toon telefoonnummerT. 0187-652484
 

Hovenier Nieuwerkerk

Kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit. Daar draait alles om bij groenvoorzieningsbedrijf De Waal Hoveniers. Werkzaam op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud adviseren wij elke opdrachtgever over de mogelijkheden die er zijn bij het realiseren van een nieuwe tuin of onderhoudswerkzaamheden. Daarbij kijken wij goed naar de huidige situatie van uw tuin, de ligging en de architectuur van uw woning. Zo kunnen wij uw terras in een zonnig gedeelte aanleggen en uw vijver bijvoorbeeld in de schaduw.

Tuinontwerp en beplantingsplan op maat

Aan de hand van uw wensen, ideeën en budget maken wij een tuinontwerp op maat inclusief beplantingsplan. Vijvers, schuttingen, pergola's, terrassen (inclusief overkapping) en de bestrating zijn hier allemaal op terug te vinden. Zo weet u precies hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien en ontstaan er geen onaangename verrassingen.

Gedeeltelijke of complete tuinonderhoud door onze hoveniers

Om uw nieuwe tuin in goede staat te behouden is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud plaats vindt. Snoeien, maaien, onkruid wieden, bemesting, vijveronderhoud en een grote voor- en/of najaarsbeurt zijn onderhoudswerkzaamheden waar wij dagelijks mee te maken hebben. U kunt deze werkzaamheden gedeeltelijk of compleet laten uitvoeren door De Waal Hoveniers

Sitemap Logo Lionhead Interactive