Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Gert Bezemer hoveniers Kamperland

Cruijckelcreke 15
4491 PS Wissenkerke
Toon telefoonnummerT. 0113600382
 

Hovenier Kamperland

Op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Kamperland? Gert Bezemer hoveniers is het hoveniersbedrijf dat u verder kan helpen. Wij verzorgen zowel het maken van een tuinontwerp, het aanleggen of renoveren van uw nieuwe of bestaande tuin en het onderhoud hiervan.

Wij hebben passie voor alles in het rondom uw tuin!

Tuinspecialist in Kamperland

Naast het plaatsen van schuttingen, onderhouden van uw grasveld het aanleggen van uw terras met de mooiste tegels zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van een zwembad. Heeft u altijd al gedroomd van een zwembad in uw tuin? Gert Bezemer uit Middelburg bekijkt wat de mogelijkheden zijn. 

Water in uw tuin in Kamperland

Het plaatsen van een zwembad in de regio Kamperland gaat stap voor stap. Een eigen zwembad is een echte luxe, kiest u voor een binnenzwembad, een buitenzwembad met of zonder overkapping en verwarming. Er zijn verschillende soorten zwembaden: monoblock zwembad, polyester zwembad, betonnen zwembad, foliebad etc. Gert Bezemer adviseert u graag over de zwembad die in uw tuin en binnen uw budget.

Onze stratenmaker uit Kamperland legt bestrating en sierbestrating

Kies voor de mooiste sierbestrating, dit geeft rust en ruimte in uw tuin. Wij helpen u graag bij het bestraten van uw oprit, terras of tuinpad. Ook voor tuintrappen, muur elementen en borders bent u bij ons aan het juiste adres.

Soorten bestrating:

  • Tegels
  • Koppelstones
  • Gebakken natuursteen
  • (on)getrommeld

Staat u op het punt uw tuin te renoveren? Schakel dan de hulp in van Gert Bezemer. Samen wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn met uw tuin en of al uw wensen toegepast kunnen worden. Stap voor stap ontstaat uw droomtuin.

Tuinrenovatie

  • Onkruid verwijderen
  • Bomen en struiken snoeien
  • Planten en bomen verwijderen of verplaatsen
  • Grond af- en aanvoeren
  • Straatwerk en schuttingen herstellen

In contact komen met één van onze hoveniers?

Gert Bezemer is werkzaam in de plaatsen: Middelburg,WissenkerkeWalcheren en Domburg. Graag komen wij persoonlijk bij u alles bespreken.

Maak een afspraak en wij nemen telefoniosch contact met u op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive