Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Gert Bezemer hoveniers Domburg

Cruijckelcreke 15
4491 PS Wissenkerke
Toon telefoonnummerT. 0113600382
 

Hovenier Domburg

Hovenier in Domburg nodig? Wij zijn Gert Bezemer Hoveniers, wij werken met passie voor alles wat groeit en bloeit. Uw tuin vraagt onderhoud, als ervaren tuinman kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. Daarnaast behoort het maken van een creatief tuinontwerp en het aanleggen en renoveren van tuinen tot onze specialiteiten.

Woont u in de regio Domburg, vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat wij voor uw kunnen betekenen.

Tuinspecialist in Domburg; Gert Bezemer

Een tuin is naar onze mening het mooist met veel groen, voor een onderhoudsvriendelijke tuin is meer sierbestrating in combinatie met makkelijk te onderhouden groen een goed alternatief.

Een border voor bloeiende planten en bloemen zorgen voor prachtige kleuren en heerlijke geuren in het voorjaar en de zomer. In het najaar kunnen meerjarige planten zorgen voor warme rode tinten. Wij proberen altijd een border te creëren waar ieder seizoen iets moois in is te vinden.

Tuinonderhoud door een hovenier in Domburg

Gert Bezemer verzorgt uw tuinonderhoud in Domburg voor bedrijven en particulieren.

Soorten onderhoud:

  • Eenmalig of vakantieonderhoud
  • Wekelijks of maandelijks tuinonderhoud
  • Jaarlijks onderhoud
  • Winter- en zomerklaar maken

Een hovenier uit Domburg in uw tuin

Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het onderhouden van uw tuin? Snoei werkzaamheden, Mos- en onkruidvrij maken, onderhouden borders, bemesten, gazon maaien, blad ruimen, bomen kappen, reinigen bestrating en uiteraard het afvoeren van tuinafval. Binnen de regio Middelburg zijn wij werkzaam in de plaatsen Kamperland, Wissenkerke, Walcheren en Domburg.

Sitemap Logo Lionhead Interactive