Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Waal Hoveniers Burgh Haamstede

Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Toon telefoonnummerT. 0187-652484
 

Hovenier Burgh-Haamstede

Werkzaam in de regio Burgh-Haamstede is De Waal Hoveniers de hovenier voor al uw groenwerkzaamheden. Op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud voeren wij alle tuinwerkzaamheden op maat uit, zodat uw wensen en ideeën zo goed mogelijk doorgevoerd worden in een unieke droomtuin. Daarbij adviseren onze vakkundige hoveniers u over de diverse mogelijkheden op het gebied van tuinen. De beste materialen en laatste trends worden met u besproken. Doordat wij veel waarde hechten aan een goede samenwerking met onze klanten komen wij altijd tot het beste resultaat.

Uw tuin krijgt een nieuw aanzicht

De Waal Hoveniers is werkzaam in Zuid-Holland en Zeeland. Gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van buitenruimtes zorgen wij ervoor dat uw tuin een heel ander aanzicht krijgt. Door de verschillende specialiteiten zijn wij op een breed vlak inzetbaar: van een compleet nieuw ontworpen tuin tot aan het snoeien van uw heg. We hebben zelfs een eigen kwekerij in beheer waardoor wij kunnen garanderen dat onze bloemen, bomen, heesters en coniferen van de beste kwaliteit zijn. Samen met de aanleg van bijvoorbeeld een terras, pergola's, vijver of vlonder vormt u tuin een mooi geheel en creëert u een buitenruimte waar u optimaal van kunt genieten.

De Waal Hoveniers is werkzaam in de regio Burgh-Haamstede, Zierikzee, Bruinisse, Renesse, Nieuwerkerk, Middelharnis, Oostvoorne, HellevoetsluisOuddorp en Dirksland.

Sitemap Logo Lionhead Interactive