Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


De Waal Hoveniers Bruinisse

Langeweg 46
3244 BH Nieuwe-Tonge
Toon telefoonnummerT. 0187-652484
 

Hovenier Bruinisse

Heeft uw tuin zijn beste tijd gehad? Ben u toe aan een compleet nieuwe tuin, aangelegd op professionele wijze en voorzien van de beste materialen en sterke en gezonde planten? De Waal Hoveniers beschikt over een vakkundig hoveniersteam die voor u klaar staat om een nieuw tuinontwerp te maken, de tuinaanleg te realiseren en het tuinonderhoud regelmatig bij te houden. Wij denken graag met u mee en zorgen dat uw wensen en ideeën werkelijkheid worden. Het hoeft niet allemaal nieuw te zijn. Door bestaande onderdelen van uw tuin te renoveren, krijgt uw tuin al een frisse opknapbeurt met deze duurzame en betaalbare oplossing.

Werkzaamheden die passen bij uw wensen en ideeën

Elke tuin is anders. Daarom werken wij altijd op maat zodat de werkzaamheden passen bij uw wensen, ideeën en budget. Samen met de opdrachtgever vinden we een goede invulling van uw tuin die bij uw leefsituatie past. Spelen er kinderen in de tuin, komen er vaak fietsen doorheen en heeft u huisdieren? Allemaal factoren om rekening mee te houden tijdens uw tuinrenovatie.

Genieten van het buitenleven

Uw tuin het hele jaar door perfect houden? De Waal Hoveniers neem graag het onderhoud van uw tuin van u over. Snoeien, maaien, onkruid wieden, bemesting, vijveronderhoud en een grondige voor- en/of najaarsbeurt behoren tot de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden. Zo blijft uw tuin netjes en kunt u met alle plezier blijven genieten van het buitenleven.

De Waal Hoveniers is werkzaam in de regio Burgh-Haamstede, Zierikzee, Bruinisse, Renesse, Nieuwerkerk, Middelharnis, Oostvoorne, HellevoetsluisOuddorp en Dirksland.

Sitemap Logo Lionhead Interactive