Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Loek Barte Vinkeveen

Westbroekse Binnenweg 86c
3612 AK Tienhoven
Toon telefoonnummerT. 0346 282395
 

Hovenier in Vinkeveen

Hoveniersbedrijf Loeke Barte legt met een vakkundig team van hoveniers unieke tuinen aan in de omgeving van Vinkeveen. Zowel strakke moderne tuinen rondom een villa, als natuurlijke waterpartijen als sierbestrating in diverse figuren; Hoveniersbedrijf Loek Barte draait er zijn hand niet voor om.

Tuinontwerp omgeving Vinkeveen

Een professioneel tuinontwerp staat aan de basis van een goed aangelegde tuin. Hoveniersbedrijf Loek Barte werkt met tuinarchitecten die uw wensen vakkundig weten te vertalen naar een eerste tuinschets. Binnen dit tuinontwerp worden niet alleen uw tuinwensen vertaald, maar wordt er ook rekening gehouden met uw huis, interieur en de omgeving van de toekomstige tuin. Zo zal een harmonieus ontwerp ontstaan voor een unieke tuin.

Voordat wij overgaan tot het maken van een eerste tuinschets, hebben wij eerst een vrijblijvend gesprek met u om uw tuinwensen te inventariseren. Hierna volgt een vervolggesprek met onze tuinarchitect die met u gaat meedenken over de mogelijkheden binnen uw tuin. Hij zal dit vertalen in enkele tuinontwerpen op papier. Wanneer u als klant akkoord gaat met de offerte en het uiteindelijke ontwerp, kunnen onze hoveniers overgaan tot de daadwerkelijke tuinaanleg.

Tuinonderhoud uitbesteden

In het voorjaar komen de knoppen open en begint de eerste kleur weer in uw tuin te komen. Nu is het van belang om middels tuinonderhoud uw tuin weer optimaal voor te bereiden op de komende groei- en bloeiperiodes. Hoveniersbedrijf Loek Barte helpt u hier graag mee. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • onkruidvrij maken van de tuin
  • sierbestrating ontdoen van mos, algen en onkruid
  • snoeien van bomen en planten
  • bemesten van gazon en plantenborders
  • verticuteren van het gazon


In het najaar vallen de bladeren van de bomen, sterven vaste planten af en wordt het onkruid in uw tuin duidelijk zichtbaar. Dit kan uw tuin een onverzorgde uitstraling geven. Een najaarsbeurt van Hoveniersbedrijf Loeke Barte biedt dan uitkomst.

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Maarssen, Mijdrecht, Vinkeveen, Loenen aan de Vecht, Breukelen en Tienhoven.

Afspraak maken met een hovenier in Vinkeveen?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive