Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Eemnes

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Eemnes

Hovenier inschakelen in Eemnes? Stam Hovenier heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen in de omgeving van Eemnes. Wij leggen kwalitatieve tuinen aan met een eenduidige sfeer en uitstraling die volledig voldoen aan de wensen van de klant.

Tuinontwerp in omgeving Eemnes

Een goed tuinontwerp vormt de basis voor de aanleg van uw droomtuin. Deze tuinschets geeft een eerste indruk van uw toekomstige tuin.  Stam Hovenier zal, na inventarisatie van uw wensen, voor een professioneel ontwerp voor uw droomtuin zorgen.

In het ontwerpplan kunnen tuinelementen worden opgenomen als sierbestrating, vijvers, tuinafscheiding, beplanting van planten, bomen en struiken en de aanleg van een gazon. Maar ook met de aanleg van een beekloop, fontein, vijverbruggen of zwembad hebben wij ruime ervaring.

Tuinaanleg

Stam Hovenier heeft ruime ervaring met de verschillende tuinwerkzaamheden die bij tuinaanleg mogelijk zijn. Denk hierbij aan het plaatsen van hekwerken en vlonders, de aanleg van vijvers en (dak)terrassen, plaatsing van schuur of blokhut, diverse vormen van sierbestrating, het maken van een lichtplan en natuurlijk alle vormen van beplanting. Gespecialiseerd zijn wij daarnaast in het aanleggen van een stromende beekloop.

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, Muiden, Eemnes & Abcoude.

Afspraak maken met een hovenier in Eemnes?

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Eemnes, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij bellen u voor een afspraak.

Sitemap Logo Lionhead Interactive