Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Abcoude

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Abcoude

Wanneer u opzoek bent naar een hovenier in de omgeving van Abcoude, bent u bij Stam Hoveniers aan het juiste adres. Met onze 30 jaar ervaring en vakkundige hoveniers zijn wij hét hoveniersbedrijf om in te zetten voor uw tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Tuinontwerp in omgeving Abcoude

Voordat wij een tuinontwerp maken beginnen wij met een vrijblijvend gesprek waarin wij uw tuinwensen inventariseren. Daarnaast komen wij ook bij u langs om ter plekke de situatie en mogelijkheden van uw tuin en de omgeving te bekijken. Vanuit deze informatie creëren wij een uniek tuinontwerp wat aan uw wensen voldoet. Wij zorgen er in het tuinontwerp voor dat de verschillende elementen in de tuin in harmonie met elkaar zijn.

Het uiteindelijke tuinontwerp ligt aan de basis van uw gewenste tuin. Van hieruit zullen wij met de planning en werkzaamheden voor uw droomtuin beginnen.

Tuinaanleg

Nadat wij samen met u tot een tuinontwerp en plan zijn gekomen, beginnen wij met de tuinaanleg.
Door onze jarenlange ervaring in tuinaanleg en tuinrenovatie hebben wij ruime expertise opgebouwd betreffende het aanleggen van bijvoorbeeld; hekwerken en vlondersvijvers en (dak)terrassen, schuur of blokhut, diverse vormen van sierbestrating, een lichtplan en natuurlijk alle vormen van beplanting. Gespecialiseerd zijn wij daarnaast in het aanleggen van een stromende beekloop.

Afspraak maken met een hovenier in Abcoude?

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, MuidenEemnes & Abcoude. Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Abcoude, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op

Sitemap Logo Lionhead Interactive