Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Van Beers Voorthuizen

Schoonderbekersweg 3
3791 NE Achterveld
Toon telefoonnummerT. 0342-452239
 

Hovenier Voorthuizen

Hovenier nodig in Voorthuizen? Wilt u uw huidige tuin laten renoveren of een compleet nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Het is allemaal mogelijk bij hoveniersbedrijf Van Beers. Ons team van tuinmannen is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud en is altijd op zoek naar passende tuinoplossingen voor elk soort tuin.

Zowel voor particuliere tuinen als voor bedrijfstuinen nemen wij graag de ideeën van de opdrachtgever door en maken op basis van een uw wensenlijst. Om goed van start te gaan maken wij samen met u een tuinontwerp op maat, zodat al uw wensen meegenomen worden tijdens het aanleggen van de tuin.

Tuinaanleg in Voorthuizen

Zodra u akkoord bent met het tuinontwerp gaan we vrijwel direct aan de slag met het leeghalen van uw tuin om de tuinaanleg te realiseren. Het grondwerk wordt uitgevoerd, verhogingen voor terrassen worden aangelegd en het eventuele tuinelektra en/of beregening wordt geïnstalleerd. Vervolgens wordt de bestrating van paden en terrassen gerealiseerd. Het begint al steeds meer vorm te krijgen.

Tuinmaterialen en beplanting

Tuinafscheidingoverkappingen en diverse andere houten of aluminium constructies worden geplaatst, waarna er gestart wordt met de beplanting. Voor een goede gezondheid en groei van de beplanting wordt de bodem goed bemest. Als alles helemaal klaar is bekijken we samen met u de tuin en zetten we de puntjes op de i.

Tuinonderhoud door een hovenier laten doen

Een tuin heeft deskundige begeleiding en tuinonderhoud nodig om tot het gewenste beeld uit te groeien. Door op de juiste momenten te mesten, te snoeien en te verplanten komt de tuin tot volle wasdom en glorie. Wat overigens niet betekent dat er daarmee een einde komt aan het werk. Tuinieren kent wel een begin, maar nooit een einde.

Om uw tuin netjes te houden is een goede tuinonderhoud af en toe nodig. U kunt dit overlaten aan één van onze hoveniers, zodat uw tuin alle aandacht krijgt die het verdient! U kunt het onderhoud deels of geheel aan ons overlaten. U kunt ons altijd benaderen voor advies!

Wij zijn met ons hoveniersbedrijf van Beers werkzaam in de plaatsen: AchterveldAmersfoortBarneveld en Leusden.

Afspraak maken met een hovenier in Voorthuizen?

Wilt u om de tafel met een tuinman en al uw wensen bespreken? Maak hier een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u op locatie om alles te bekijken en te bespreken.

Sitemap Logo Lionhead Interactive