Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Martien van Dam Vianen

Dwarsweg 16
4161 AE Heukelum
Toon telefoonnummerT. 0345-615070
 

Hovenier Vianen

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Hoveniersbedrijf Martien van Dam helpt u graag verder. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud kunt u aan ons overlaten. Al vele jaren ervaring zorgen voor een fijne samenwerking en een goed eindresultaat.

Tuinonderhoud

Het onderhouden is van groot belang voor het in topconditie houden van uw tuin. Een tuin is constant in ontwikkeling, er wordt gewerkt met levende materialen. Planten groeien en bloeien het hele jaar door. Door uw tuin goed te onderhouden ontstaat langzamerhand een duurzame en volwassen tuin waarin planten en bomen goed tot hun recht komen.

Waterelement

Droomt u ook van een vijver in uw tuin? Een water element is iets wat hoort in de tuin in de vorm van een vijver, beregingsinstallatie, regenwateropslag of waterornament. Het is een bron van leven voor bloemen, planten en dieren.

Martien van Dam tuinaanleg en onderhoud voor bedrijven, instellingen en VVE’s.

Niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven of andere instellingen kunnen wij wat betekenen. De tuin is het eerste wat bezoekers zien, het is uw visitekaartje. Goed onderhoud is hier dus van belang. Op basis van een onderhoudscontract zorgen wij er met een team van vakmannen voor dat uw groenvoorziening er op en top uit blijft zien.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn werkzaam in de plaatsen: CulemborgGeldermalsenGorinchemLeerdam, en Vianen.

Sitemap Logo Lionhead Interactive