Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Loek Barte Tienhoven

Westbroekse Binnenweg 86c
3612 AK Tienhoven
Toon telefoonnummerT. 0346 282395
 

Hovenier in Tienhoven

Hoveniersbedrijf Loek Barte is 25 jaar geleden opgericht. In de loop der jaren heeft Loek Barte zichzelf als gerenommeerd hoveniersbedrijf op de kaart weten te zetten. Met een hecht team medewerkers worden unieke tuinen van hoogwaardige kwaliteit ontworpen, aangelegd en onderhouden in de omgeving van Tienhoven.

Tuinontwerp in omgeving Tienhoven

Een goed tuinontwerp staat aan de basis van een door Hoveniersbedrijf Loek Barte aangelegde tuin. Onze tuinarchitect zal eerst contact met u opnemen en in een vrijblijvend gesprek bij u thuis uw tuinwensen inventariseren. Hij kan dan ter plekke kijken wat de situatie is en wat de mogelijkheden zijn. Hij kan u meteen adviseren over de tuinaanleg en zal daarbij rekening houden met de stijl van uw huis, het interieur en de omgeving.

Binnen het tuinontwerp kunnen er verschillende tuinonderdelen aan de orde komen. Of u een boerderijtuin, een poldertuin, een stadstuin of een strakke moderne tuin wilt, bepaald voor een groot gedeelte de keuze voor tuinelementen en tuinmaterialen. U kunt daarbij denken aan vijvers en andere waterpartijen, tuinafscheidingen, blokhutten, borders, tuinpaden, gazon, en beplanting.

Uiteindelijke tuinaanleg

Als het ontwerp en de daarbij behorende offerte door u zijn goedgekeurd maken wij graag een afspraak zodat er kan worden begonnen met de uiteindelijke tuinaanleg.
Onze ervaren hoveniers zullen dan aan de slag gaan om vanuit het ontwerp op papier ook daadwerkelijk uw eigen droomtuin te realiseren. Twee belangrijke onderdelen van tuinaanleg zijn beplanting en sierbestrating:

Beplanting is van essentieel belang voor de sfeer van uw tuin. Daarnaast zorgt dit element voor de natuurlijke verandering in uw tuin, waardoor uw tuin een levendige uitstraling behoudt. Verschillende groei- en bloeiperiodes kunnen elkaar afwisselen, zo ziet uw tuin er iedere keer weer anders uit. Ook kunt u bewust kiezen voor vruchtdragende bomen en/of bomen en struiken die vlinders of vogels aantrekken. Onze hoveniers kunnen u hier goed over adviseren en een beplantingsplan maken.

Sierbestrating vormt een belangrijk onderdeel binnen de aanleg van uw gewenste tuin. Er is ruimschoots keuze in materiaal en kleur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor strakke moderne tuintegels, of juist voor gebakken klinkers met een rustieke uitstraling. Ook het legverband van de tegels of klinkers bepaalt de uitstraling van uw tuinterras, vijverrand of tuinpad. Met sierbestrating kunnen ook verschillende hoogteverschillen in uw tuin worden aangelegd of zelfs bloembakken gecreëerd worden!

Als hovenier onderhouden wij tuinen in de omgeving van Maarssen, Mijdrecht, Vinkeveen, BreukelenLoenen aan de Vecht en Tienhoven.

Afspraak maken met een hovenier in Tienhoven?

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Tienhoven, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive