Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Loek Barte Mijdrecht

Westbroekse Binnenweg 86c 
3612 AK Tienhoven
Toon telefoonnummerT. 0346 282395
 

Hovenier in Mijdrecht

Hoveniersbedrijf Loek Barte is een toonaangevend hoveniersbedrijf dat al meer dan 25 jaar vakmanschap en kwaliteit levert voor tuinen van particulieren en bedrijven in de regio Mijdrecht. Hoveniersbedrijf Loek Barte is een klein hoveniersbedrijf dat werkt met een vast team van hoveniers. Persoonlijk contact met de klant staat bij Loek Barte voorop!

Tuinaanleg van ontwerp tot oplevering

Een goed tuinontwerp staat aan de basis van een vakkundige tuinaanleg. Onze tuinarchitect kan uw tuinwensen vertalen in een professioneel tuinontwerp dat past bij uw huis en omgeving.

In eerste instantie zullen wij een vrijblijvend intake gesprek met u houden om uw tuinwensen te inventariseren. Daarna komt een vervolgafspraak met onze tuinarchitect. Hij zal de mogelijkheden bekijken en 2 á 3 tuinschetsen maken om zo een beeld te geven van uw toekomstige tuin. Deze schetsen zullen besproken worden en er zal samen met u een keuze worden gemaakt. Hierna volgt het definitieve ontwerp en de offerte, waar eventueel een beplantingsplan in opgenomen is. Wanneer het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd zullen onze hoveniers starten met de aanleg van uw tuin.

Tuinonderhoud in de regio

Door de verandering van de seizoenen is de uitstraling van uw tuin ook aan verandering onderhevig. Verschillende groei- en bloeiperiodes zorgen, naast gewenste bloemen, ook voor tuinafval. Professioneel tuinonderhoud is daarom van belang. Loek Barte neemt u deze zorg voor tuinonderhoud graag uit handen. Zo kunt u optimaal van uw tuin genieten.

Bij tuinonderhoud komen verschillende werkzaamheden kijken, zoals het schoonspuiten van uw sierbestrating en tuinmeubilair, het verwijderen van takken, bladeren en ander tuinafval. Het snoeien van heggen, hagen en bomen. Maar ook het maaien van het gazon en bemesten van de bodem en eventueel onkruid bestrijden behoort tot de mogelijkheden.

Als hovenier  onderhouden wij tuinen van particulieren en bedrijven in de omgeving van Maarssen, Mijdrecht, Loenen aan de Vecht, Vinkeveen, Breukelen en Tienhoven.

Afspraak maken met een hovenier in Mijdrecht

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive