Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Loek Barte Maarssen

Westbroekse Binnenweg 86c 
3612 AK Tienhoven
Toon telefoonnummerT. 0346 282395
 

Hovenier in Maarssen

In de omgeving van Maarssen is Hoveniersbedrijf Loek Barte dé hovenier voor al uw tuinwerkzaamheden. Ons hoveniersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in ontwerpaanleg en onderhoud van unieke tuinen die voldoen aan de wensen van de klant of deze zelfs overtreffen! Ons hoveniersbedrijf werkt zowel voor particulieren als bedrijven in de regio.

Bekijk hoveniers projecten van Hoveniersbedrijf Loek Barte Maarssen

Tuinonderhoud omgeving Maarssen

Een tuin is door de seizoenen aan verandering onderhevig. Om de uitstraling van uw tuin te behouden is daarom professioneel onderhoud van belang. Ook voor dit tuinonderhoud kunt u ons inzetten. Zowel voorjaars- als winterbeurten kunnen wij vakkundig voor u uitvoeren. Ook een periodiek onderhoudscontract behoort tot de mogelijkheden.

Bij tuinonderhoud komen verschillende tuinwerkzaamheden kijken, zoals het schoonspuiten van uw sierbestrating en tuinmeubilair, het verwijderen van takken, bladeren en ander tuinafval. Het snoeien van heggen, hagen en bomen. Maar ook het maaien van het gazon, bemesten van de bodem en eventueel onkruid bestrijden.

Tuinaanleg in uw omgeving

Bij tuinaanleg komen tuinwerkzaamheden kijken als het aanleggen van een vijver, sierbestrating, beplantingvlonders of bijvoorbeeld een tuinafscheiding.

De aanleg van een vijver kan bijvoorbeeld voor een blikvanger in uw tuin zorgen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een moderne, verhoogde of juist een natuurlijke (zwem)vijver aanleggen. Voor de afwerking van de vijverrand kunt u kiezen voor natuursteen, maar ook een randafwerking met oeverbeplanting behoort tot de mogelijkheden.

Een tuinafscheiding zorgt juist weer voor privacy in uw tuin. Ook wat betreft tuinafscheiding zijn er meerdere mogelijkheden, die ieder weer een geheel eigen uitstraling aan de tuin kunnen geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuinafscheiding van hout of Cortenstaal, heidenmatten of wilgentenen of  u kunt betongaas laten begroeien met Hedera. Met een beukenhaag creëert u een geheel natuurlijke tuinafscheiding.

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Maarssen, Loenen aan de Vecht, Mijdrecht, Vinkeveen, Breukelen en Tienhoven.

Afspraak maken met een hovenier in Maarssen

Wilt u een afspraak met ons maken en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u hier dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive