Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Loek Barte Loenen aan de Vecht

Westbroekse Binnenweg 86c
3612 AK Tienhoven
Toon telefoonnummerT. 0346 282395
 

Hovenier Loenen aan de Vecht

Opzoek naar een hovenier in Loenen aan de Vecht? Hoveniersbedrijf Loek Barte is een vakkundig hoveniersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanlegtuinonderhoud en tuinrenovatie in de regio. De wensen van de klant en persoonlijk contact staan bij Loek Barte voorop.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Het proces van tuinontwerp begint met een afspraak bij u thuis, zo kunnen wij meteen de mogelijkheden ter plekke bekijken en een inschatting maken van de te verrichten werkzaamheden. Ook krijgen wij zo direct een beeld bij wat voor een huis en interieur de tuin moet aansluiten.

Na dit inventariserende gesprek komt een vervolgafspraak met onze tuinarchitect. Hij zal uw wensen inventariseren en 2 á 3 tuinschetsen maken om een beeld te geven van uw toekomstige tuin. Deze schetsen zullen met u besproken worden en er zal een keuze worden gemaakt. Hierna volgt het definitieve ontwerp en de offerte, waar eventueel een beplantingsplan in opgenomen is. Wanneer het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd zullen onze hoveniers starten met de uiteindelijke tuinaanleg.

Tuinonderhoud

In het voorjaar komen de knoppen open en krijgt de tuin weer een kleurige en levendige uitstraling. Nu is het van belang middels een voorjaarsbeurt uw tuin weer optimaal voor te bereiden op de komende groei- en bloeiperiodes. Hoveniersbedrijf Loek Barte helpt u hier graag mee. Ook een winterbeurt behoort tot de mogelijkheden van tuinonderhoud.

Bij tuinonderhoud kunnen verschillende werkzaamheden komen kijken, zoals het schoonspuiten van uw sierbestrating en tuinmeubilair; het verwijderen van takken, bladeren en ander tuinafval; het snoeien van heggen, hagen en bomen. Maar ook het maaien van het gazon en bemesten van de bodem en eventueel onkruid, mos of ongedierte bestrijden kan tot de onderhoudswerkzaamheden behoren. U kunt ons ook inzetten voor het verticuteren van uw gazon. Met onze speciale verticuteermachine zorgen wij dat uw tuin geen last meer heeft van verstikking door mos zodat het gras weer optimaal kan groeien.

Voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers onderhouden wij diverse tuinen in de omgeving van Maarssen, Mijdrecht, Vinkeveen, Loenen aan de Vecht, Breukelen en Tienhoven.

Hovenier inschakelen in Loenen aan de Vecht?

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive