Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Van Beers Leusden

Schoonderbekersweg 3
3791 NE Achterveld
Toon telefoonnummerT. 0342-452239
 

Hovenier Leusden

Op zoek naar een hovenier in Leusden? Uw tuin is een verlengstuk van de woning. Om de tuin mooi en goed in te richten is het uitwerken van een goed werkproces een vak apart. Gaat u het ontwerp van uw tuin zelf maken, de tuinaanleg en het onderhoud? Of schakelt u een professional in die u helemaal of deels helpt bij de werkzaamheden.

Laat deze professioneel renoveren door hoveniersbedrijf Van Beers, werkzaam in de regio Leusden, om optimaal te kunnen genieten van uw buitenruimte. Van een goed ingedeelde en aangelegde tuin wordt namelijk iedereen blij.

Kennis, ervaring en creativiteit

Daar zorgen wij bij Van Beers Hoveniers Leusden graag voor. Op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud weten beschikken onze vakmannen de juiste kennis, ervaring en creativiteit om u verder te helpen. Onze klanten kunnen rekenen op een vast team van hoveniers die met veel liefde en enthousiasme uw tuin onderhanden nemen.
‚Ä®Wij ontwerpen tuinen op maat, aangepast aan uw wensen, omgeving en budget. Na een kennismakingsgesprek maken wij op basis van uw ideeën een tuinontwerp met bijbehorende offerte en eventueel een beplantingsplan. Op basis van dit ontwerp gaan we vakkundig aan de slag met het aanleggen van de diverse tuinelementen zoals een terras, vijver/zwemvijver, vlonders en een tuinhuis. Het tuinontwerp wordt nu echt werkelijkheid!

Uw tuin komt tot leven

Om alles in goede staat te houden is het noodzakelijk om af en toe onderhoud te plegen. Door op het juiste moment te bemesten, snoeien en maaien komt de tuin helemaal tot leven en kan het tuinontwerp goed uitgroeien.

Hoveniersbedrijf van Beers is werkzaam in de plaatsen: AchterveldAmersfoortBarneveldLeusdenVoorthuizen.

Sitemap Logo Lionhead Interactive