Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Loek Barte Breukelen

Westbroekse Binnenweg 86c
3612 AK Tienhoven
Toon telefoonnummerT. 0346 282395
 

Hovenier in Breukelen

Hoveniersbedrijf Loek Barte is een toonaangevend hoveniersbedrijf dat al meer dan 25 jaar vakmanschap en kwaliteit levert voor tuinen van particulieren en bedrijven in de regio Breukelen. Wij zijn een klein hoveniersbedrijf dat werkt met een vast team van hoveniers. Persoonlijk contact en samenwerken met de klant is ons uitgangspunt.

Tuinontwerp

Voordat wij overgaan tot het maken van een tuinontwerp, hebben wij eerst een vrijblijvend gesprek met u om uw tuinwensen te inventariseren. Hierna volgt een vervolggesprek met onze tuinarchitect die met u gaat meedenken over de mogelijkheden binnen uw tuin. Ook het interieur en de omgeving worden bij het ontwerp betrokken. Vervolgens maakt de tuinarchitect een paar tuinschetsen op papier. Uit deze schetsen maakt u een keuze en deze wordt omgezet in een definitief tuinontwerp en een offerte. Wanneer u als klant akkoord gaat met de offerte en het tuinontwerp, kunnen onze hoveniers overgaan tot de daadwerkelijke tuinaanleg.

Wanneer u besluit het gehele traject van tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Loek Barte uit te laten voeren, is het tuinontwerp gratis. Kiest u voor enkel het tuinontwerp op papier, dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

Uiteindelijke tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Loeke Barte legt met een vakkundig team van hoveniers unieke tuinen aan in de omgeving van Breukelen. Zowel strakke moderne tuinen rondom een villa, als meanderende waterpartijen als figuratieve sierbestrating; Hoveniersbedrijf Loek Barte draait er zijn hand niet voor om.

Bijvoorbeeld de aanleg van een vijver. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een moderne, verhoogde of juist een natuurlijke (zwem)vijver aanleggen. Voor de afwerking van de vijverrand kunt u kiezen voor natuursteen, maar ook een randafwerking met oeverbeplanting behoort tot de mogelijkheden. Ook wat betreft tuinafscheiding zijn er meerdere mogelijkheden, die ieder weer een geheel eigen uitstraling aan de tuin kunnen geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuinafscheiding van hout of Cortenstaal, heidenmatten of wilgentenen of  u kunt betongaas laten begroeien met Hedera.

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Maarssen, Mijdrecht, Vinkeveen, Loenen aan de Vecht, Breukelen en Tienhoven.

Afspraak maken met een hovenier in Breukelen?

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Breukelen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive