Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf Van Beers Achterveld

Schoonderbekersweg 3
3791 NE Achterveld
Toon telefoonnummerT. 0342-452239
 

Hovenier Achterveld

Hovenier in Achterveld nodig voor uw tuin? Heeft u altijd al een droomtuin in uw hoofd gehad maar nooit durven realiseren? Om te kunnen genieten van uw tuin is het belangrijk dat u hier helemaal tevreden mee bent. Hoveniersbedrijf Van Beers uit de regio Achterveld is gespecialiseerd in het omzetten van uw tuindroom naar de werkelijkheid.

Laat u inspireren door een creatief tuinontwerp, waarbij al uw wensen, ideeën en eisen zijn opgenomen. Aangepast aan de architectuur van uw woning, de ligging en omgeving van uw tuin wordt er een ontwerp gemaakt die helemaal bij u past

Tuinaanleg aan uw woning of bedrijf

Onze hoveniers zorgen bij aanvang voor een vakkundige realisatie van uw tuinontwerp. Voordat we aan de slag geen met de tuinaanleg is het belangrijk da thet ontwerp helemaal naar wens is. Op deze manier kunnen wij op een juiste manier aan de slag gaan met de tuinaanleg. Onze tuinmannen hebben jarenlang ervaring en werken net zolang door, totdaat uw droomtuin of bedrijfstuin helemaal naar wens is.

Sierbestrating en tuinmaterialen

Het aanleggen van diverse tuinelementen zoals sierbestrating, schuttingen, tuinhuizen, vlonders, vijvers, terrassen en terrasoverkapping zorgen ervoor dat er een sfeer wordt gecreëerd, waarbij u zich thuis voelt. Uw tuin is immers een verlengstuk van uw woonkamer. In de zomermaanden wilt u daarom optimaal kunnen genieten van het buitenleven. 

Wij kunnen samen met u een afspraak maken bij de bedrijven waarmee wij samenwerken om alle tuinmaterialen uit te zoeken. Uiteraard kunt u ook zelf aangeven als u ergens iets gezien heeft wat u in uw tuin wilt.

Tuinonderhoud door een hovenier in Achterveld

Heeft u zelf geen groene vingers? Laat het (gedeeltelijke) tuinonderhoud over aan een hovenier van Van Beers, zodat uw tuin de zorg krijgt die het verdient. Wij verzorgen het tuinonderhoud voor grote en kleine tuinen en kunnen dit éénmalig, wekelijks, maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks voor uw verzorgen.

Wij zijn met het hoveniersbedrijf werkzaam in de plaatsen: Amersfoort, Barneveld, LeusdenVoorthuizen.

Informatie ontvangen van een hovenier voor uw tuin in Achterveld?

Vraag een vrijlbijvende offerte aan wij maken graag een afspraak met u op locatie om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Sitemap Logo Lionhead Interactive