Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


A.A. Living Garden Design Rijssen

Toutenburg 407
7423 XD Deventer
Toon telefoonnummerT. 0570-651655
 

Hovenier Rijssen

Hovenier in uw tuin in Rijssen? Heeft u altijd al de droom gehad om een tuin te laten aanleggen, speciaal voor u ontworpen? Dan bent u bij A.A. Living Garden Design aan het juiste adres. Onze hoveniers verzorgen alle tuinwerkzaamheden op het gebied van tuinontwerp, tuinaanlegtuinonderhoud en beplanting.

Ook voor het aanleggen van kunstgras, private putting greens en valdempende ondergronden voor speelplaatsen kunt u bij ons hoveniersbedrijf terecht.

Tuinaanleg en een tuinontwerp maken

Om op een juiste manier aan de slag te gaan met de aanleg van de tuin is het raadzaam om een tuinontwerp te maken met elkaar. In het eerste kennismakingsgesprek maakt u uw wensen en stijl kenbaar. Hierbij worden onder andere zaken besproken als materiaalkeuze, kostprijzen en budget. Het oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend en is dan ook kostenvrij.

Aan de hand van de tuinschets blijkt of de gekozen stijl/vormgeving bij uw leefomgeving en aan de verwachting voldoet. Met de gekregen feedback zal het uiteindelijke tuinontwerp gerealiseerd worden.

Vervolgens bespreken we wanneer we gaan starten met de tuinaanleg. En leggen wij de tuin aan van A tot Z.

Tuinonderhoud in Rijssen door een hovenier

Het aanleggen van een tuin bestaat uit verschillende werkzaamheden zoals bestrating, hout- en metaalconstructies, tuinafscheiders, vijvers, buitenverlichting, metselwerk, aanleggen van graszoden of kunstgras.

Al deze onderdelen hebben ook tuinonderhoud nodig. Hierbij kunnen onze hoveniers u van dienst zijn, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tuin. Wij kunnen het onderhouden van uw tuin deels of geheel uit handen nemen. Dit bespreken wij graag met u.

Informatie aanvragen voor uw tuin in Rijssen

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken met een hovenier in uw tuin? Vraag hier informatie aan en wij nemen persoonlijk contact met u op om alle wensen te bespreken.

Sitemap Logo Lionhead Interactive