Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf H. Bomhof Zwolle

Marsweg 9
7722 MB Dalfsen
Toon telefoonnummerT. 0529-401675
 

Hovenier Zwolle

Heeft u plannen om uw bestaande tuin te renoveren of heeft u een nieuw huis/bedrijfspand waar u de tuin wil laten aanleggen? Hoveniersbedrijf H. Bomhof uit Dalfsen verzorgt alle tuinwerkzaamheden van A tot Z.

Denk aan oa.

 

Tuinontwerp laten maken in Zwolle

Om goed aan de slag te gaan, maken wij eerst graag een afspraak bij u thuis of op locatie waar de werkzaamheden verricht dienen te worden. Wij bespreken uw wensen en tekenen dit in het tuinontwerp van uw tuinen. Kleinere tuinen tekenen wij zelf, gaat het om grotere projecten, dan werken wij samen met gerenommeerde tuinontwerpers uit de regio van Zwolle.

Tuinaanleg

Wilt u uw tuin renoveren of wilt deze nieuw laten aanleggen? Ons hoveniersbedrijf denkt graag met u mee wat de beste mogelijkheden zijn.

Wij zijn sinds 1994 werkzaam in de regio van Zwolle, Stadshagen, Holtenbroek, Assendrop en Dieserpoort en hebben ervaring in het aanleggen van zowel kleine als hele grote tuinen. Kijk eens bij projecten om de tuinen te bekijken.

Tuinonderhoud Zwolle

Het tuin seizoen staat weer voor de deur en u bent aan het bekijken of u groot dan wel klein onderhoud wilt doen aan uw tuin. Gaat u het tuinonderhoud zelf doen? Of gaat u het uitbesteden aan een hovenier?

Graag komen wij bij u langs om de werkzaamheden te bespreken en maken wij een vrijblijvend voorstel. Wij kunnen periodiek bij u langs komen, maar ook voor een éénmalige onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht.

Vrijblijvende afspraak maken?

Wilt u graag met ons in contact komen om vrijblijvend alles te bespreken?

Vraag hier een offerte aan en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

Sitemap Logo Lionhead Interactive