Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf H. Bomhof Zwartsluis

Marsweg 9
7722 MB Dalfsen
Toon telefoonnummerT. 0529-401675
 

Hovenier Zwartsluis

Elke tuin is het visitekaartje van de woning. Als de tuin er mooi en verzorgd bij ligt, dan zegt dat vaak iets over de bewoners van het huis. Wanneer uw tuin er mooi uit moet blijven zien is regelmatig onderhoud een vereiste. Heeft u groene vingers of wilt u zorgeloos genieten en wilt u alle tuinwerkzaamheden uitbesteden? Bij uitbesteding aan een professioneel hoveniersbedrijf uit de regio Zwartsluis bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinontwerp

Om met elkaar goed van start te gaan komen wij bij u langs op locatie. Dat kan bij u thuis zijn, bij het bedrijfspand of gemeente.

Wij bespreken uw wensen en de mogelijkheden en geven u advies over de materialen die u kunt gebruiken voor uw tuinontwerp.

Aan de hand van de wensen en ons gesprek maken wij een tuinschets en een uiteindelijk ontwerp.

Tuinaanleg

Of u nu in Zwartsluis, Genemuiden, Vollenhove, Kraggenburg of Sint Jansklooster, wij verzorgen in de gehele regio de tuinaanleg en het onderhouden van tuinen.

Of het nu om grote of kleine tuinwerkzaamheden gaat, ons hoveniersbedrijf komt voor elke klus en deelt de kennis, zodat u 365 dagen per jaar kunt genieten van uw tuin.

Tuinonderhoud

Wij komen regelmatig bij tuinliefhebbers op locatie voor het tuinonderhoud. Elke week of één keer in de veertien dagen, maandelijks, drie keer per jaar of waneer u denkt hulp nodig te hebben kunnen wij alles bij u komen onderhouden.

Er zijn mogelijkheden tot het schoonspuiten van de bestrating, voor- en/of najaar tuinbeurten, het knippen van hagen en het winter klaarmaken van uw tuin.Wij houden rekening met het onderhouden, snoeien en bemesten van beplantingen. Gazons worden in perfecte staat gehouden. Tuinafval en snoeihout wordt keurig afgevoerd.

In gesprek met ons?

Graag komen wij bij u langs om alle werkzaamheden te bespreken.

Vraag hier een offerte aan en laat uw contactgegevens zo duidelijk mogelijk achter en wij nemen telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

Sitemap Logo Lionhead Interactive