Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


A.A. Living Garden Design Nijverdal

Toutenburg 407
7423 XD Deventer
Toon telefoonnummerT. 0570-651655
 

Hovenier Nijverdal

Hovenier in Nijverdal in uw tuin? A.A. Living Garden Design is een hoveniersbedrijf gevestigd in Deventer en veel werkzaam in de plaats Nijverdal. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het maken en verzorgen van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Ons jonge team met enthousiaste tuinmannen verzorgt alle tuinwerkzaamheden van A tot Z.

Tuinontwerp maken van uw tuin in Nijverdal

Onze hoveniers bezitten de juiste vakkennis en creativiteit, waardoor uw wensen en voorkeuren altijd gecombineerd worden met een prachtig op maat gemaakt tuinontwerp. Tijdens onze afspraak bespreken wij al uw wensen en de mogelijkheden, zodat er een schitterende droomtuin ontstaat.

Nadat wij het tuinontwerp hebben gemaakt, volgt het aanleggen van uw tuin.

Tuinaanleg in Nijverdal door één van onze hoveniers

Bij de tuinaanleg ligt de focus op duurzaamheid, zodat alle materialen zo lang mogelijk mee gaan. Alle tuinwerkzaamheden zoals het plaatsen van schuttingen, (sier)bestrating aanleggen, pergola's plaatsen enzovoorts wordt door onze hoveniers zelf uitgevoerd.

Wanneer de tuin is gerealiseerd is het noodzakelijk om deze in goede staat te houden. Het is meer dan alleen onkruid wieden en hagen knippen. Daarom voert A.A. Living Garden Design graag uw tuinonderhoud voor u uit.

Tuinonderhoud zelf verzorgen of door een hovenier in Nijverdal?

Heeft u groene vingers en gaat u zelf het tuinonderhoud verzorgen of schakelt u één van onze hoveniers in? Wij kunnen u adviseren, maar ook wekelijks, maandelijks, elk kwartaal of éénmalig uw tuin onderhouden. Wij nemen elk jaargetijde de juiste materialen mee en zorgen ervoor dat alle planten en bomen de juiste voeding krijgen.

Afspraak maken met een hovenier in Nijverdal?

Vraag hier informatie aan en wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw tuinwensen te bespreken. Wij komen voor grote en kleine tuinen, bij particulieren en bedrijven.

Sitemap Logo Lionhead Interactive