Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf H. Bomhof Hattemerbroek

Marsweg 9
7722 MB Dalfsen
Toon telefoonnummerT. 0529-401675
 

Hovenier Hattemerbroek

Het aanleggen van een tuin valt te verdelen in verschillende werkzaamheden, maar welke werkzaamheden wilt u uitvoeren? Gaat u het zelf doen of laat u het over aan een hovenier uit Hattemerbroek? Een tuin aanleggen is vakmanschap en ons hoveniersbedrijf kan u daarbij van dienst zijn van het tuinontwerp tot de complete tuinaanleg en het tuinonderhoud.

Ons hoveniersbedrijf bestaat ruim 30 jaar. Wij weten waar we over praten, dat is voor u wel zo prettig. Daarbij vindt de aanleg volledig volgens uw ontwerpwensen plaats en zorgen onze korte communicatielijnen dat we snel kunnen schakelen.

Wij verzorgen onze tuinwerkzaamheden in de regio Hattemerbroek, Varsen, Ommen, Zeesse en Arriën.

Tuinaanleg

Ons hoveniersbedrijf kan uw tuinaanleg klaar maken, het grondwerk en het eventueel afvoeren van tuinafval voor u verzorgen. Tevens kunnen wij de aanleg van grondkabels voor de verlichting voor u ingraven en plaatsen wij materialen zoals sierbestrating, hekwerken, schuttingen, tuinhuisjes en vijvers in uw tuin.

Daarnaast plaatsen wij levende materialen zoals bomen, hagen, heesters, planten en graszoden.

Tuinrenovatie of Tuinonderhoud laten verzorgen?

Voor een metamorfose is niet altijd een nieuw tuinontwerp of een geheel nieuwe tuinaanleg nodig. Een kleine of grotere renovatie van uw (bedrijfs-) tuin kan wonderen doen.

Nodig ons uit en we komen langs om uw wensen te inventariseren. We geven u deskundig advies en u beslist welke renovatie het wordt.

Een vrijblijvende afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met ons hoveniersbedrijf om uw tuinwerkzaamheden te bespreken?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op om en afspraak te maken.

Sitemap Logo Lionhead Interactive