Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Hoveniersbedrijf H. Bomhof Hasselt

Marsweg 9
7722 MB Dalfsen
Toon telefoonnummerT. 0529-401675
 

Hovenier Hasselt

U bent op zoek naar een hovenier in de regio Hasselt die uw tuin kan renoveren, opnieuw kan aanleggen of kan onderhouden? De hoveniers die in dienst zijn bij Hoveniersbedrijf Bomhof zijn vakmannen die al ruim 30 ervaring hebben bij alle tuinwerkzaamheden.

U kunt ons inschakelen voor de tuinaanleg van een nieuwe of bestaande tuin, het tuinonderhoud, het aanleggen van een sierbestrating en voor nog meer relevante werkzaamheden. Wij werken voor particulieren, instellingen en bedrijven in de regio Hasselt, Ijsselmuiden, Kampen, Nieuwleusen, Balkbrug, Dedemsvaart en Ommerschans.

Tuinontwerp

Om goed aan de slag te gaan denken wij graag samen met u na over de vraag welke tuin het beste bij u past. Wilt u een tuin waar u heerlijk in kunt tuinieren? Of wilt u een onderhoudsvrije tuin of 50/50? Een stijlvolle tuin met veel sfeer en uitstraling. Al deze wensen worden vertaald in een tuinontwerp of tuinschets tijdens ons gesprek bij u op locatie.

Tuinaanleg

Door ons uitgebreide machinepark en de ruime ervaring van onze hoveniers kunnen wij zowel grote als kleine tuinen aanleggen. Schakelt u ons hoveniersbedrijf in? Tijdens ons oriënterend gesprek bespreken wij de mogelijkheden met u door. In dat gesprek bespreken wij oa. welke tuin past bij u en de omgeving. Zijn alle afspraken duidelijk, dan gaan wij aan de slag met de tuinaanleg.

Tuinonderhoud laten verzorgen in regio Hasselt?

Het tuinonderhoud behoort tot één onze voornaamste werkzaamheden. Ons team is elke dag gemotiveerd en gaat met een lach aan de slag. De afgelopen 30 jaar hebben wij een groot aantal projecten op onze naam geschreven. Daarvan vindt u onder het kopje projecten enkele voorbeelden.

Vrijblijvende afspraak maken met ons hoveniersbedrijf

Enthousiast geworden over ons? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

Vraag hier een hovenier offerte aan.

Sitemap Logo Lionhead Interactive