Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Naarden

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Naarden

Zoekt u een hovenier voor uw tuin in Naarden? Als erkent hoveniersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring vertalen wij graag de wensen van de klant naar een unieke tuin. Vanaf het tuinontwerp tot aan de tuinaanleg en het uiteindelijke tuinonderhoud zijn bij ons in betrouwbare handen.

Bekijk hoveniers projecten van Stam Hovenier Naarden

Tuinontwerp omgeving Naarden

Een goed tuinontwerp vormt de basis voor de aanleg van uw droomtuin. Stam Hovenier maakt, na inventarisatie van uw wensen, een professioneel ontwerp voor uw droomtuin.

In het ontwerpplan kunnen tuinelementen worden opgenomen als sierbestrating, vijvers, tuinafscheiding, beplanting van planten, bomen en struiken en de aanleg van een gazon. Maar ook met de aanleg van een beekloop, fontein, vijverbruggen of zwembad hebben wij ruime ervaring.

Tuinonderhoud uitbesteden

Uw tuin is door de verschillende groei en bloeiperiodes aan verandering onderhevig, dit vraagt om deskundig tuinonderhoud. Of het nu gaat om het onderhoud van beplanting en vijvers, bemesten van grond, snoeien van bomen of maaien; Stam Hovenier neemt het u graag uit handen.

Ook het winterklaar maken van tuinen behoord tot onze werkzaamheden; een laatste maaibeurt van het gazon, verwijderen van dode takken en bladeren, schoonmaken van sierbestrating en tuinmeubilair, planten naar binnen verplaatsen en snoeien. Kortom allemaal werkzaamheden om te zorgen dat uw tuin er in de lente weer op zijn best uitziet.

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, MuidenEemnes & Abcoude.

Afspraak maken met een hovenier in Naarden?

Wilt u graag meer informatie over ons erkende hoveniersbedrijf en/of de mogelijkheden voor uw tuin bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive