Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groen en Grondig Hoveniers Zwaanshoek

Spieringweg 1133
2136 LP Zwaanshoek
Toon telefoonnummerT. 023 5295059
 

Hovenier Zwaanshoek

Heeft u een idee over de inrichting van u tuin?
Groen en Grondig Hoveniers helpt u graag bij het realiseren van deze ideeën. Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen besproken en de mogelijkheden bekeken, die uiteraard passen binnen uw budget. Zodra een ontwerp is gemaakt kan worden overgegaan op de volgende stap: het aanleggen van uw tuin.

Vijver aanleg

Groen en Grondig Hoveniers uit Zwaanshoek is gespecialiseerd in het aanleggen van vijvers. Van strakke, moderne vijvers tot natuurlijke vijvers of koi vijvers. Iedere tuin en uiteraard het leven wat erin komt heeft een ander soort vijver nodig. Daarnaast wordt het gekeken naar de vorm die het beste tot zijn recht komt in uw tuin. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw vijver.

Buitenverlichting

Om langer te kunnen genieten van uw tuin op een warme zomeravond of een vanuit binnen op een donkere winterochtend, tuinverlichting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. De buitenverlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw tuin, u kunt er onder andere voor kiezen een bepaald element te verlichten of uw tuinpad te verlichten. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij u graag op de hoogte van de laatste tuin trends en de soorten (milieuvriendelijke) tuinverlichting.

Klik hier voor meer van onze specialiteiten en reeds opgeleverde projecten.

Groen en Grondig Hoveniers helpt u graag verder in de regio Zwaanshoek en omstreken.

Bennebroek, Cruquius, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Boesingheliede, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

 

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive