Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Steinz Tuinen en Groen Zaandam

Sportstraat 12
1541 JL Koog aan de Zaan
Toon telefoonnummerT. 0756160872
 

Hovenier Zaandam

Hovenier Steinz Tuinen en Groen verzorgt in Zaandam en omstreken hovenierswerkzaamheden op maat. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven in Zaandam en daaromheen. Bij ons staan betrouwbaarheid en klantgerichtheid voorop. Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin verwezenlijkt wordt.

Bekijk hoveniers projecten van Steinz Tuinen en Groen Zaandam

Tuinontwerp Zaandam

Wilt u een nieuwe tuin? Als hovenier helpen wij u graag met het maken van een tuinontwerp dat voldoet aan uw wensen. Beschikt u over een tuin in Zaandam? Dan komen wij vrijblijvend langs om de tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Op basis van uw wensen, het budget en de mogelijkheden, stellen we vervolgens een tuinontwerp op.

Tuinaanleg Zaandam; sierbestrating & beplanting

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij een nieuwe tuinaanleg zoals u die wilt. Door uw tuin te voorzien van sierbestrating in combinatie met beplanting, kan een unieke sfeer gecreëerd worden die afgestemd is op uw persoonlijke smaak. Voor tuinaanleg en/of sierbestrating in Zaandam bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Kunstgras Zaandam

Naast het aanleggen van sierbestrating en sierbeplanting, zijn wij als hovenier Zaandam tevens gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras. Wij beschikken over veel kennis als het aankomt op verschillende soorten kunstgras en de kwaliteit die hiermee gepaard gaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op als u erover uit bent dat u kunstgras wilt in uw tuin.


Steinz Tuinen en Groen is werkzaam in: Amsterdam-NoordAssendelftKrommenieOostzaan en Zaandam.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive