Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Ouderkerk aan de Amstel

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Ouderkerk a/d Amstel

Opzoek naar een hovenier in Ouderkerk aan den Amstel? Stam Hovenier is een erkend en vakkundig hoveniersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanlegtuinonderhoud en tuinrenovatie in de omgeving van Ouderkerk aan den Amstel. De wensen van de klant en persoonlijk contact staan bij ons voorop.

Tuinontwerp in Ouderkerk a/d Amstel

Wij zien het ontwerpen en aanleggen van een tuin als een echte samenwerking tussen klant en hovenier. In een eerste gesprek zullen wij uw wensen omtrent uw droomtuin inventariseren en zal onze hovenier de mogelijkheden komen bekijken. Hierna maken wij een professionele tuinschets om een idee te geven van uw nieuwe tuin.

In het tuinontwerp kunnen wij wensen opnemen als:

Tuinonderhoud

Wanneer u zorgeloos van uw tuin wilt genieten kunt u uw tuinonderhoud het beste uitbesteden aan een erkende hovenier. Stam Hovenier is ervaren in het volledige onderhoud van tuinen; snoeien, bemesten, het maaien van het gazon, het afvoeren van tuinafval, schoonspuiten van bestrating, het knippen van uw heg, alles behoort tot de mogelijkheden.

In de omgeving van Ouderkerk onderhouden wij al jaren vele  tuinen van zowel particulieren als bedrijven. U kunt ons maandelijks, jaarlijks of per seizoen langs laten komen. Zo blijft uw droomtuin het hele jaar rond de gewenste uitstraling behouden.

Als hovenier  zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Ouderkerk a/d Amstel en Badhoevedorp.

Hovenier inschakelen in Ouderkerk a/d Amstel?

Wilt u graag meer informatie en/of een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive