Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Vreeker Bestrating en Groen Opperdoes

De Hout 47
1607 HB Hem
Toon telefoonnummerT. 0228-544484
 

Hovenier Opperdoes

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin en heeft u zelf geen groene vingers? Laat u dan adviseren door Vreeker Bestrating en Groen uit de regio Opperdoes. Professioneel tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud zijn de dagelijkse werkzaamheden die door een vakbekwaam team worden uitgevoerd. Hovenier Opperdoes houdt daarbij rekening met uw leefsituatie en uw wensen als opdrachtgever. Doordat wij goed luisteren en inventariseren maken wij altijd een tuin op maat.

Familiebedrijf met jarenlange ervaring

Alles is mogelijk bij Vreeker Bestrating en Groen. Het familiebedrijf is opgericht in 1999 en heeft jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp. Of u nu een loungetuin wilt waar u kunt ontspannen met een mooi terras, een landelijke tuin waar u kunt genieten van de natuur inclusief een vijver of een kindvriendelijke tuin waar uw kinderen kunnen spelen. Of misschien wel een combinatie van deze factoren. Het is belangrijk dat wij uw wensen in kaart brengen zodat er een passend ontwerp ontstaat.

Uw tuinontwerp komt tot leven

Tijdens de tuinaanleg leggen wij uw tuinontwerp professioneel aan. Door te werken met verschillende materialen en beplanting zorgen wij ervoor dat uw tuinontwerp tot leven komt. Door na de tuinaanleg een goed onderhoudsschema op te stellen blijft uw ontwerp mooi in stand en blijft uw tuin in een gezonde conditie.

Vreeker Bestrating en Groen is werkzaam in de plaatsen: AndijkDe WeereEnkhuizenHoogkarspelHoorn en Opperdoes.

Sitemap Logo Lionhead Interactive