Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Steinz Tuinen en Groen Oostzaan

Sportstraat 12
1541 JL Koog aan de Zaan
Toon telefoonnummerT. 0756160872
 

Hovenier Oostzaan

Hovenier Steinz Tuinen en Groen helpt u graag met alle werkzaamheden in en rondom uw tuin. Als hovenier in Oostzaan staan wij bekend om het opleveren van een prachtig eindresultaat. Van het aanleggen van sierbestrating tot het beplanten en het tuinonderhoud van uw voor- of achtertuin. Wij zorgen wij ervoor dat al uw wensen gerealiseerd worden en uw droomtuin in Oostzaan werkelijkheid wordt. 

Tuinontwerp en tuinrenovatie

Wanneer u een professioneel tuinontwerp wilt laten opstellen voor uw nieuwe tuin in Oostzaan, staan wij u hier graag in bij. Met onze kennis en ervaring, houden wij rekening met alle elementen die u wilt hebben ter realisatie van uw droomtuin. Wij zorgen ervoor dat het tuinontwerp op uw wensen afgestemd is en zorgen ervoor dat een tuinrenovatie snel uitgevoerd kan worden.

Sierbestrating Oostzaan

Wilt u een stenen pad of terras laten aanleggen? Of de gehele tuin laten bestraten of betegelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren sierbestrating op maat en adviseren u graag bij het kiezen van de juiste steensoort. Doordat wij ruim 20 jaar ervaring hebben in het leggen van sierbestrating, kunnen wij u gericht advies geven over de voor- en nadelen van de verschillende soorten stenen en tegels. Bovendien zorgen wij ervoor dat de sierbestrating vakkundig gelegd wordt, zodat u hier nog tientallen jaren van kunt genieten.

Woont u in Oostzaan en wilt u prachtige sierbestrating in uw tuin? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Steinz Tuinen en Groen hovenier Oostzaan helpt u bij:


Steinz Tuinen en Groen is werkzaam in: Amsterdam-NoordAssendelftKrommenieOostzaan en Zaandam.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive