Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Stam Hovenier Muiden

Gein Noord 27
1391 GZ Abcoude
Toon telefoonnummerT. 0294 - 28 11 30
 

Hovenier Muiden

Zoekt u een hovenier voor uw tuin in de omgeving van Muiden? Met onze 30 jaar ervaring en vast team van professionele hoveniers zijn wij hét hoveniersbedrijf om in te zetten voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud van uw gewenste tuin.

Tuinontwerp in omgeving Muiden

Het ontwerpen van een tuin doen wij volledig in samenspraak met de klant. Het is onze taak uw wensen en ideeën te vertalen naar een tuinontwerp waar uw wensen in verwerkt zijn. In een eerste gesprek zullen wij uw wensen inventariseren, daarnaast zullen wij ook de situatie ter plekke bekijken. Hieruit volgt een tuinschets die al een goede eerste indruk geeft.

Door te kiezen voor de beste tuinmaterialen en ervoor te zorgen dat alles tot in de fijnste details op elkaar is afgestemd, zijn wij ertoe in staat iedere sfeer te creëren die u zich maar wenst. Daarnaast hebben wij voor de tuinmaterialen meerdere alternatieven op voorraad zodat wij voor ieder budget een droomtuin kunnen leveren.

Uiteindelijke tuinaanleg

Als het ontwerp en de daarbij behorende offerte door u zijn goedgekeurd maken wij graag een afspraak zodat er kan worden begonnen met de tuinaanleg.
Onze ervaren hoveniers zullen dan aan de slag gaan om vanuit het ontwerp op papier ook daadwerkelijk uw eigen droomtuin te realiseren.

Tijdens de aanleg van uw tuin kunnen wij zorgen voor het plaatsen van hekwerken en vlonders, de aanleg van vijvers en (dak)terrassen, plaatsing van schuur of blokhut, diverse vormen van sierbestrating, aanleg van tuinverlichting en natuurlijk alle vormen van beplanting. Gespecialiseerd zijn wij daarnaast in het aanleggen van een stromende beekloop. Deze losse tuinelementen stemmen wij goed af, zodat uw tuin een harmonieus geheel vormt.

Afspraak maken met een hovenier in Muiden?

Als hovenier zijn wij voornamelijk werkzaam in de omgeving van Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, Muiden, Eemnes & Abcoude.

Wilt u meer informatie of advies over tuinaanleg in de omgeving van Muiden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Sitemap Logo Lionhead Interactive