Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Steinz Tuinen en Groen Krommenie

Sportstraat 12
1541 JL Koog aan de Zaan
Toon telefoonnummerT. 0756160872
 
Steinz Tuinen en Groen is uw professionele hovenier in Krommenie!


Hovenier Krommenie

Opzoek naar een Hovenier in Krommenie? Hovenier Steinz Tuinen en Groen helpt u bij alle tuin gerelateerde werkzaamheden. Of het nu gaat om het aanleveren van een nieuw tuinontwerp, het aanleggen en realiseren van uw droomtuin of het periodiek onderhouden van uw huidige tuin. Wij zorgen ervoor dat uw tuin in Krommenie er piekfijn uitziet en u optimaal geniet!

Tuin laten aanleggen in Krommenie

Met ons hoveniersbedrijf Steinz Tuinen en Groen leveren wij hovenierswerkzaamheden op maat wanneer het aankomt op tuinaanleg. Met een professioneel tuinontwerp, laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn met uw tuin en hoe deze voorzien kan worden van verrassende elementen. Doordat wij in de afgelopen jaren de tuinaanleg voor talloze klanten gerealiseerd hebben, zijn wij op de hoogte van de laatste trends en kunnen wij u gericht advies geven. Kortom, wij realiseren uw droomtuin in Krommenie in mum van tijd zoals u dat wilt. Of het nu gaat om een onderhoudsarme tuin of een weelderige tuin met seizoensgebonden sierbeplanting.

Tuinonderhoud naar wens

Bent u niet meer in staat om uw tuin in Krommenie te onderhouden? Heeft u twee linkerhanden als het aankomt op tuinonderhoud? Of komt u gewoon tijd tekort? Bel ons direct voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat uw tuin (periodiek) onderhouden wordt. Wij snoeien beplanting, rooien bomen, reinigen uw sierbestrating en maken uw dakgoot schoon. Tevens kunnen wij uw tuin desgewenst voorzien van nieuwe beplanting en zorgen wij ervoor dat tuinafval direct afgevoerd wordt. Wij gaan nauwkeurig te werk en zorgen ervoor dat uw tuin na het onderhoud weer volledig tot haar recht komt.
 

Steinz Tuinen en Groen is werkzaam in: Amsterdam-NoordAssendelftKrommenieOostzaan en Zaandam.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive