Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Vreeker Bestrating en Groen Hoorn

De Hout 47
1607 HB Hem
Toon telefoonnummerT. 0228-544484
 

Hovenier Hoorn

Opgericht in 1999 heeft hoveniersbedrijf Vreeker Bestrating en Groen inmiddels een goede naam opgebouwd in de regio van Hoorn. Met een vast team van meer dan 20 medewerkers die allemaal jarenlang ervaring hebben op het gebied van tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud gaan wij elke uitdaging aan. Wij luisteren goed naar u en zorgen zo samen voor speciaal en eigentijds ontwerp voor uw tuin. Vreeker Bestrating en Groen is een echt familiebedrijf die rekening houdt met uw leefsituatie en uw wensen op het gebied van tuinen. Wij draaien nergens onze hand voor om en bieden een breed groenpakket op maat aan.

Bekijk hoveniers projecten van Vreeker Bestrating en Groen Hoorn

Afstemmen op uw ideeën en wensen

Wilt u graag een compleet nieuwe tuin? Afgestemd op uw smaak, ideeën en wensen wordt er na een kennismakingsgesprek een tuinontwerp op maat gemaakt. Hierin worden verschillende tuinelementen opgenomen zoals:


Thuis voelen in uw nieuwe tuin

Belangrijk is dat u zich thuis voelt in uw nieuwe tuin. Een goede sfeer wordt gecreëerd door de indeling, materiaalsoorten en beplanting. Eindeloos veel mogelijkheden waarbij wij u graag voorzien van een passend advies. Hierbij houden wij ook rekening met het onderhoud van de verschillende tuinonderdelen. Wilt u hier zelf niet al te veel tijd aan besteden? Vreeker Bestrating en Groen Hoorn neemt graag het tuinonderhoud van u over zodat u met plezier kunt genieten van uw tuin.

Vreeker Bestrating en Groen is werkzaam in de plaatsen: AndijkDe WeereEnkhuizenHoogkarspelHoorn en Opperdoes.

Sitemap Logo Lionhead Interactive