Zoek hier uw vakman

Open

Om welke tuin gaat het?


Open

Oppervlakte van de tuin


Groen en Grondig Hoveniers Heemstede

Spieringweg 1133
2136 LP Zwaanshoek
Toon telefoonnummerT. 023 5295059
 

Hovenier Heemstede

Groen en Grondig Hoveniers werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. De hovenier uit Heemstede helpt u graag bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

Tuinontwerp

Bij hovenier Groen en Grondig bent u bij het juiste adres of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin te laten ontwerpen, uw tuin gefaseerd restylen of voor tuinonderhoud en tuinwerkzaamheden. Bij een tuinontwerp vindt eerst een inventarisatiegesprek plaatst. Op basis van de inventarisatie brengt hoveniers bedrijf Groen en Grondig een offerte uit. Na akkoord wordt een op maat en gedetailleerd ontwerp gemaakt.

Tuinonderhoud laten uitvoeren door hovenier Heemstede

Binnen uw tuin is tuinonderhoud een belangrijk onderdeel. Hoveniersbedrijf Groen en Grondig Heemstede kan uw tuin onderhoudsvriendelijk inrichten of er kan gekozen worden voor een tuin die meer onderhoud vergt. U kunt ervoor kiezen wekelijks, maandelijks of jaarlijks het onderhoud door hoveniersbedrijf Groen en Grondig te laten verzorgen. Wilt u enkel uw tuin winterklaar laten maken dan bent u ook bij ons bij het juiste adres.

Tuinaanleg

Wanneer u ervoor kiest uw tuin door Groen en Grondig hoveniers te laten aanleggen worden alle onderdelen volgens een afgesproken planning aangebracht. Het aanleggen van de tuin waar u altijd van heeft gedroomd gebeurt op basis van een tuinontwerp. Hierdoor zijn alle elementen (beplanting, schutting, terras) op elkaar afgestemd.

Groen en Grondig Heemstede is werkzaam in de plaatsen:

Bennebroek, Cruquius, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Boesingheliede, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Deze hovenier is aangesloten bij:

Sitemap Logo Lionhead Interactive